Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sko på udsalg

Opdag det perfekte skovalg til alle online! Form din egen stil med vores trendy sko. Uanset om det handler om stilethæle, vandrestøvler eller løbesko, er der noget for enhver smag. Bliv medlem nu og gå på skoshopping i aften!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

BILLIGE SKO HOS LOUNGE BY ZALANDO

Du kan tage på udsalg hjemme fra sofaen, når hele familien mangler sko, og nyde den ro der er, når du ikke skal stå og vente i udsalgskøen. For at kunne handle i vores outlets skal du være medlem – og som medlem, modtager du hver dage nye særtilbud, og du kan opnå rabatter på over 75%* i adskillige af vores designeroutlets.

shoes_outlet_2_CM

Du kan købe sko fra de allerbedste mærker til hele familien, og nyde godt af Lounge by Zalandos garantier og gode kundeservice, i en af Europas allerstørste online skotøjsbutikker. Og du finder naturligvis alt, hvad du har brug for – lige fra de mærker du kender og bedst kan lide, til nye spændende designere, der giver dig lyst til at prøve noget andeledes.

DU KAN HANDLE I DIT FAVORITOUTLET ELLER LADE DIG INSPIRERE AF DE BEDSTE TILBUD

Uanset dit budget kan du finde noget i vores outlets, og uanset om du trives bedst i byens hurtige tempo iført stiletter, eller du er mere til lækre læderstøvler eller suveræne sneakers, kan du gå på jagt efter det i Lounge by Zalando appen eller på vores hjemmeside, hvor du hele dagen lang finder nye, lækre varer på alle hylder.

Er NA-KD dit yndlingsmærke, eller er det et par Birkenstock sandaler eller sko, du leder efter? Måske er det en god vandrestøvle eller et par ekstra lette løbesko, sko til børnene eller alt muligt andet, der står på ønskelisten – i hvertfald er det bare med at komme i gang med søgningen, for varer på sale hos Lounge by Zalando sælges efter først-til-mølle-princippet, så lad ikke dine venner komme dig i forkøbet og finde de allerbedste tilbud. Hvis du tilmelder dig nu, kan du handle om bare 2 minutter.

Du finder altid et væld af varer på sale i vores online outlet – knæhøje støvler, sandaler med kilehæl, gode vandrestøvler, gummistøvler med dyreprint m.v. Du kan finde både sko og støvler med nitter, spænder, sløjfer etc. eller vælge neutrale, enkle lædersko og -støvler. Og du kan opdatere dit look med smarte modeller, hæle i alle højder, sporty detaljer og meget mere, når du går på fodtøjsjagt i de forskellige outlets hos Lounge by Zalando.

VANDRESTØVLER, STILETTER, LØBESKO OG MEGET MERE

shoes_outlet_3_CM

Er du på udkig efter alpine vandre- og bjergstøvler, kan du vælge forskellige funktioner som åndbare stoffer, vandtætte membraner og såler designet til at dæmpe uventede stød. På den måde bliver du klar til efterårets vandreferie, den store jorden-rundt-rejse eller til lange vandreture med den lokale vandreklub.

Er det løbesko, der er på agendaen, finder du modeller med for eksempel ankel- og fodstøtte og et godt vejgreb, der er fremstillet i åndbare materialer, så fødderne ikke bliver for varme. Det er vigtigt at vælge passende løbesko, og det er herligt, når man kan finde sine favoritter til ekstraordinære priser.

Stiletter finder du med hæle i alle højder og tykkelser. Kendte mærker som Mango, Vagabond og Bianco har naturligvis deres egne outlets hos Lounge by Zalando, og du kan ofte finde dine yndlingsstiletter med store rabatter hos Lounge by Zalando.

TILMELD DIG NU, OG TAG PÅ SKO SALE ALLEREDE I AFTEN

Hvis du elsker et stort udvalg og kan lide at have sko til enhver lejlighed, er det en god idé at melde dig ind i vores fantastiske kundeklub, der hver eneste dag giver dig markedets bedste priser på sko, men også på tøj, accessories, parfumer, ting til hjemmet og meget andet. Når du er blevet medlem hos Lounge by Zalando, får du privilegeret adgang til en hel verden af ​​topmærker med rabatter på op til 75%* på de nyeste designs fra et hav af designere og brands.