Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Støvler på udsalg

Leder du efter et par nye boots eller støvler? Gå på jagt i vores online outlet hos Lounge by Zalando, og få masser af inspiration til at købe funktionelle og smarte modestøvler til både mænd og kvinder.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find et par nye støvler til garderoben

Støvler og støvletter er et populært valg af fodtøj, da de er både praktiske og smarte og passer til de fleste outfits. Som medlem af Lounge by Zalando finder du støvler, dame såvel som herre, i alle farver og størrelser, og du får adgang til flashsales, hvor du kan få op til 75 % rabat i forhold til vejledende udsalgspriser.

boots outlet 2 CM

Støvler, dame eller herre, til alle sæsoner

Mange trækker velvilligt i et par støvler, damer såvel som herrer, når det kølige vejr er over os, og det trækker op til blæst, kulde og regn. Men faktisk findes støvler i alverdens udgaver lige til at trække i og bruge året rundt. Et par gode støvler holder dine fødder varme om vinteren og tørre i forårsregnen og giver et smart tvist til dine outfits resten af året.

For eksempel er de klassiske vinterstøvler, der findes i mange længder, designet til at holde dine fødder varme og tørre i koldt og vådt vejr. De er ofte kendetegnet ved at være forede indeni, vandtætte udenpå og har typisk lidt tykkere såler end andre sko. De er ideelle til udendørsaktiviteter som vandreture, skiløb eller gåture i sneen.

Vinterstøvler laves både som lange støvler og ankelstøvler. Ankelstøvler, som af mange også kaldes støvletter, er korte støvler, der går til anklen. De er populære blandt både mænd og kvinder og kan bruges det meste af året. De kan være superpraktiske og beskytte dine fødder mod sjap, vand og mudder, men for mange er de også en del af moden. Blandt andet er mange mænd glade for de korte chelsea boots, som giver et andet raffinement til hverdagsgarderoben end et par almindelige sko.

boots outlet 3 CM

Korte eller lange støvler? Brune eller sorte støvler?

Er du til korte eller lange støvler? Sorte eller brune støvler? De findes i mange farver og dessiner, men især sorte støvler er yderst populære hos alle – både som støvletter, lange støvler eller overknees. Det er nemt at forstå, for et par sorte støvler kan nemt matches med stort set hvad som helst i din garderobe. Støvler kan nemlig bruges på mange forskellige måder afhængigt af lejligheden og din egen stil. Til hverdagsbrug kan et par korte støvler for eksempel styles med jeans og en T-shirt eller endda en nederdel og jumper for at give et casual look.

Støvler, som går til lige over knæet, bæres mest af kvinder og ser godt ud sammen med en kjole eller en nederdel og en jakke. Det er der noget elegant og sofistikeret over. Overknee-støvler går endnu længere op og kan snildt styles med en mininederdel eller et par hotpants for at give dig et på én gang fashionabelt og forførende look.

Hos Lounge by Zalando har vi samlet et udvalg af de bedste støvler på tilbud. De er lavet i alt fra læder og ruskind til tekstil og kunstlæder, og du finder dem i alle farver og højder og med og uden hæl. Dyk ned i vores sko- og støvleunivers og find et par, der passer til dig.

Find støvler og støvletter fra alle din yndlingsbrands

Når du køber støvler online, er det vigtigt at have øje for detaljer som størrelsen og naturligvis også prisen. Lounge by Zalando er vores store online modefællesskab, hvor du finder sko og støvler fra alle dine yndlingsbrands til gode priser. Bliver du medlem allerede i dag, vil du kunne opnå flere fordele:

  • Send gratis returvarer tilbage
  • Gratis medlemskab
  • -75 %* rabat
  • Få flashsales flere gang om ugen med gode tilbud og kampagner
  • Gå på jagt i mere end 2500 topbrands.