Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

NA-KD på udsalg

NA-KD - stilfuldt tøj til enhver lejlighed. Uanset om du leder efter en trendy kjole, et par cool jeans eller et elegant sæt, har vi det hele. Find din stil i dag og skab dit eget unikke look.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

NA-KD udsalg hos Lounge by Zalando

NA-KD er til dig, der tør skille dig ud og iklæde dig tidens hotteste trends! Dette brand går forrest, når det gælder feminin mode, og de tør være en smule anderledes med funktionelle detaljer, anderledes tænkning i designs og kreative løsninger. Du kan finde brandets produkter på sale i dets outlet hos Lounge by Zalando, og når du ser det, du ønsker dig, skal du slå til før din søster! Varerne i outlet sælges nemlig efter først-til-mølle-princippet, og når en vare bliver udsolgt, kommer den højst sandsynligt ikke på sale igen foreløbig.

na-kd_outlet_2_CM

Hos Lounge by Zalando får du altid de allerbedste tilbud, og du får tilbuddene, så snart vi har varerne. Hos Zalando Lounge ønsker vi at give vores faste kunder det bedste af det bedste, og derfor belønner vi jer med gode og uimodståelige tilbud, og i loungen er der hele tiden et sale i gang i outlets fra de mange brands, vi har tilknyttet.

Find de bedste tilbud online

Du kan handle hos det populære brand, både hvis du har brug for et feminint jakkesæt, hvis du mangler smarte og feminine sommerbluser, korte og lange nederdele, lækre, bløde joggingbukser, kjoler, jakker, stiletter, sneakers med videre. Når varerne sættes på sale i NA-KD outlet sælges de til utrolige priser, og du kan ind imellem finde både tøj, sko og tilbehør med op mod 75%* rabat.

En verden af fantastiske designs hos NA-KD

Brandet producerer for eksempel T-shirts i et væld af forskellige designs - korte med bindebånd i siderne, langærmede med blonder, cross-overs, klassiske T-shirts med print osv. Sæt dem sammen med jeans i tapered fit, som flared, med high waist eller andre modeller, eller find en lang eller kort nederdel, der passer til din overdel. Du kan vælge og vrage blandt alle brandets gode tilbud, og med Lounge by Zalando appen kan du få en shopping-oplevelse, også mens du er på farten, når du ligger ved stranden, eller hvis du søger i ly for regnen på din yndlingscafé.

Både sko, støvler og smarte sneakers hører med, når du skal sammensætte dagens outfit. Har du for eksempel lagt mærke til de iøjnefaldende hæle på mange af brandets støvler og støvletter? Eller de flotte såler på brandets sneakers? De cool curved trekking sole trainers passer til både hverdag, job og fest, et par højhælede støvletter får dig op på tæerne og et par behagelige loafers er gode at slappe af i. Du kan naturligvis også vælge sandaler med og uden hæl, flade sko og nogle af brandets mange andre sneakers, støvler og sko, der alle har hver deres særpræg.

na-kd_outlet_3_CM

Vær mode- og klimabevidst på samme tid, når du handler online

Intet er bedre end at kunne gå på indkøb uden dårlig samvittighed både overfor klimaet og overfor pengepungen! Derfor skal du handle hos NA-KD: Brandets mål er at reducerer klimaemissioner med 50% inden 2030 og arbejder med dette på forskellige måder. For eksempel fremstilles visse sneakers med et biobaseret læderalternativ, der stammer fra æbleindustriens madspild. Nogle sko har såler fremstillet af genanvendt havplast, og brandet fremstiller badetøj af mindst 25% rester fra plastproduktion, PET-plastflasker, nylon-fiskenet og andet plastaffald.

Der bruges desuden bæredygtigt bomuld og økologiske materialer (som i Pamela Reif halter neck skater dress eller brandets bløde, lækre træningsbukser), materialer fra mere ansvarligt skovbrug (som i visse bæredygtighedsmærkede toppe) og genanvendt polyester ( som i for eksempel Off shoulder overlapped toppen eller Pamela Reif Bardot wrap T-shirten). Så hvis du vælger for eksempel ovennævnte varer, kan du købe nyt med god samvittighed.

Få masser af fordele hos Lounge by Zalando

Elsker du NA-KD, er det en god idé at holde øje med brandets online outlet hos Lounge by Zalando, så du får chancen for at købe det, du længe har ønsket dig, til den bedste pris - til glæde for både dig og din pengepung!

Du kan følge med og se de gode tilbud hver dag døgnet rundt i Lounge by Zalando appen eller på vores hjemmeside. Vil du have de gode nyheder om nuværende og kommende sales så hurtigt som muligt, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmelder du dig nyhedsbrevet, giver vi dig besked, så snart der er nye, gode tilbud i loungens forskellige outlets, så du kan være på forkant med de bedste tilbud fra dine yndlingsbrands.