Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

KARL LAGERFELD på udsalg

Karl Lagerfeld - Et ikon inden for mode og stil. Oplev en verden af sofistikerede og tidløse designs. Find din unikke stil med vores udvalg af tøj, accessories og mere. Bliv inspireret i dag og skab dit eget fashion statement.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Karl Lagerfeld – et ikon

Den navnkundige stjernedesigner Karl Lagerfeld, som var let genkendelig med sine mørke solbriller og kridhvide hår i en hestehale, skabte et eget tøjbrand der var mindst lige så skarpt, som hans eget formsprog, og diametralt anderledes end det modehus han ledte gennem årtier.

Hos Lounge by Zalando kan du finde førende mærker som Karl Lagerfeld med store rabatter! Tilmeld dig, og oplev det store udvalg.

karl_lagerfeld_outlet_2_CM

Karl Lagerfeld outlet hjælper dit klædeskab

Tøjet fra Karl Lagerfeld har et helt specielt snit og formsprog, så man ofte ikke behøves se meget før man ved, at det her er et stykke fra netop hans modehus. Det er skarpt og cool, ofte med hans personlige signaturfarve, sort, inkluderet et eller andet sted. Men samtidigt er det også i høj grad en masse casual wear, og praktiske tilbehør til hverdagen. Med de udsalg du kan finde her, hos Lounge by Zalando, så vil dit klædeskab elske dig. Gode tilbud vil du støde på her, med jævne mellemrum, både på tøj og tilbehør. Dermed kan du få suppleret lidt op i garderoben, både til lidt fest og komsammen og til den mere afslappede hverdag og jobbet og endda som var det udsalg.

Skarpe mode-tilbud med et glimt i øjet

Ud over et ret skarpt og tidssvarende design, så er der også mange Karl Lagerfeld dele, også i outlet her, som bærer en særlig sort/hvid, vel nærmest karikatur, eller stiliseret figur, med Lagerfelds ikoniske look. En figur som er et klart glimt i øjet og pepper formsproget noget op, samtidigt som det er en frisk og anderledes måde at vise brandet frem på. Andre prints er ofte også i en mere løssluppen stil end meget at tøjet, som medvirker til at  skabe en ekstra dimension. Trods sin skarpe stil, kan du også sagtens kombinere såvel tøj, som tilbehør, med andre mærker uden at det behøves resultere i et fashion clash, måske noget du også har fundet på tilbud her. Husk at vores Lounge by Zalando outlet sælger de samme varer, og samme kvalitet, som du finder andre steder til fuld pris. Dette brand skrev Lagerfeld også selv reglerne, uden nogen tradition til at tynge tingene ned, som han i nogen grad var bundet af i det modehus han gennem årtier var chef i.

karl_lagerfeld_outlet_3_CM

Fra sko udsalg til smarte hatte på tilbud

Som brand har Karl Lagerfeld et ganske bredt udvalg, og uanset hvad du er efter, så er der mulighed for at finde det i et Lounge by Zalando tilbud. Om du søger sommer eller vintertøj, så kan det dukke op i en af vores outlet perioder hos Lounge by Zalando, hvor der løbende kommer nye varer på tilbud. Varerne som du finder her, skiftes løbende, dermed vil du ikke altid kunne finde alting, eller endda noget som helst Karl Lagerfeld, men med den løbende udskiftning, så vil brandet dukke op på udsalg her, med forskellige varer og varegrupper i løbet af året. Brandet fremstiller tøj til både herrer og damer, så her burde kunne findes noget for de fleste, der kan lige det cool design, med dets små twists.

Lounge by Zalando er dit outlet med nye varer hele tiden

Her har du muligheden for at komme med i en klub med fede tilbud på de bedste mærker, hvor medlemskabet ikke koster dig en krone. Tænk det som et nyt, cool udsalg hver uge. Med et gratis medlemskab hos Lounge by Zalando får du adgang til fordele som:

  • Spændende daglige tilbud på mode og livsstilsprodukter
  • Besparelser på op til 75%, sammenlignet med vejledende udsalgspriser, på dine yndlingsprodukter
  • Et udvalg på mere end 2500 topbrands
  • Gratis returret, hvis du ombestemmer dig!