Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Rygsække på udsalg

Rygsække er ikke bare praktiske – de er også modeudtryk. Find farverige med prints, klassisk urbant eller smarte designs med detaljer. Fra sporty til stilfuld, opgrader dit look og funktion med en rygsæk, der passer til ethvert eventyr.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find din nye rygsæk hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando har vi tilbud på masser af nye rygsække i vidt forskellige styles, til den kommende sæson. Som kunde hos Lounge by Zalando får du derfor muligheden for at gøre et priskup på op til 75% af den vejledende salgspris, og sikre dig en kvalitets rygsæk, der passer til dine behov og ønsker i den nye sæson.

backpacks_outlet_2_CM

Masser af tilbud på rygsække efter dine ønsker

Hvis du melder dig ind i Lounge by Zalando nu, har du derfor muligheden for at finde et godt tilbud på lige den rygsæk, du står og mangler. Du kan for eksempel nemt finde en ny hverdagsrygsæk til at have dine uddannelsesbøger i. Her er den klassiske model i slidstærk polyester eller nylon et sikkert og fleksibelt valg. Der er også gode muligheder for at finde en fiks fritidsrygsæk i læder eller med et farverigt print, som du kan have på, når du er på shopping eller bare har brug for noget til at opbevare dine allermest nødvendige sager i, når du er væk fra hjemmet.

Sammen med resten af moden, er rygsække nu også blevet økologiske og bæredygtige. I de senere år er fokusset skiftet over på genanvendelse og miljørigtig, etisk produktion. Derfor er mange af produkterne, du ser blandt vores tilbud, lavet af genbrugt polyester og økologisk bomuld, ligesom flere store internationale tøjmærker nu har fokus på at mindske brugen af animalske produkt dele. Derfor er mange rygsække nu lavet i vegetabilsk læder.

backpacks_outlet_3_CM

Find den rette rygsæk, der matcher din stil

Rygsækken er nu blevet en mode genstand, som designerne kaster sig over og et tilbehør, der kan fås i en mængde af variationer. Der er de farverige rygsække med prints af børnenes mest elskede tegneseriefigurer eller den klassiske "skatermodel", der har noget urbant og casual over sig med sine afdæmpede farver. I den modsatte ende har du nu også muligheden for at bytte tasken ud med en smart lille urban rygsæk, der er designet med et væld af detaljer som for eksempel beslag eller prints, der fanger øjet. Selv den sporty rygsæk er nu heller ikke kun lavet til sport længere og kan let gøres til en del af dit outfit, der passer lige så godt til aftenlivet som til sportshallen.

Endelig kan du også finde den rigtige rygsæk til ferien, sport eller vandring. Her er den kraftige, vandtætte rygsæk i nylon eller polyester en klassiker med masser af plads, et væld af klassiske detaljer og muligheder for at justere stropper og bæremåde, så den sidder helt perfekt på din krop, når du er på vandretur. Det er rygsække, der skal kunne holde til noget.

Gode deals til medlemmer af vores outlet

Når du tilmelder dig Lounge by Zalando, får du mulighed for at få op til 75%* rabat på en særligt udvalgt kollektion af rygsække – og det er bare én af vores deals! Som medlem får du adgang til særlige flash deals og tilbud på varegrupper, der er reserveret særligt til Lounge by Zalando, og husk: Indmeldelse er ganske gratis, ligesom returnering også er.