Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Tasker på udsalg

Tasker til alle anledninger! Opgrader din stil med vores trendy udvalg af tasker. Fra skuldertasker til rygsække, vi har det hele. Find din perfekte taske og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Trendy tasker – outlet hos Lounge by Zalando

Stort udvalg af forskellige designertasker fås hos Lounge by Zalando til nedsatte priser. Besøg vores outlet og spar penge – helt op til 75%* med nogle af vores kampagnetilbud.

bags_outlet_2_CM

Designertasker matcher din livsstil

En taske er et fantastisk tilbehør at have med sig overalt. Den er både praktisk, fordi den rummer alt fra mobil til nøgler, pung, computer, kosmetik og tøj til indkøbsvarer. Men den kan også have en æstetisk funktion og være et elegant tilbehør til festtøjet. De færreste af os kan undvære en taske, og de fleste af os sætter pris på at have flere typer af tasker at vælge imellem, som passer til de forskellige situationer, vi befinder os i. Uanset hvilken livsstil du har, så kan du finde en model, der matcher dine behov.

Går du op i at finde en smart designertaske, som både er funktionel og moderigtig, så finder du et spændende udvalg hos Lounge by Zalando til både kvinder og mænd. Her har vi samlet et udvalg af trendy tasker, som du kan få til favorable priser. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig, og det er helt gratis og uforpligtende. Så vil du få tilsendt vores nyhedsbrev med inspiration, og du kan benytte dig af vores kampagnetilbud og udsalg. Kampagnerne løber i en tidsbegrænset periode, men der kan være mange penge at spare – nogle gange helt op til 75%* på udvalgte items.

Her finder du tilbud på skuldertasker, store som små, tasker til arbejdsbrug, shopping eller rejse- eller outdoor aktiviteter. Der er både noget for dig, som går efter det stilsikre valg, og dig som gerne vil skille dig ud i mængden og understrege din unikke stil. Find netop den størrelse, farve og design, som passer til dig, og som understreger din personlige stil.

Outlet med tasker til hverdagens behov

I hverdagen har du sandsynligvis brug for en god taske, som du kan medbringe på jobbet. Det kan være en fordel med en solid model, som kan holde til, at du f.eks. kan bære din computer i den. Det kan være, at du – udover din arbejdstaske – også har en skuldertaske, hvori du har pung, nøgler og mobil. Skuldertasker fås i mange størrelser og modeller med et eller flere rum og lommer samt forskellige lukkemekanismer. De kan være fremstillet i forskellige materialer som eksempelvis læder, nylon eller kanvas.

Shopping tasker er populære, fordi de er store og kan indeholde mange forskellige indkøb. De er lette at have med over skulderen, når du tager på shoppetur, og de kan nemt pakkes væk, når de ikke er i brug. De fås i mange skønne designs og farver, ensfarvede, flerfarvede eller med print. I disse tider hvor bærdygtighed spiller en vigtig rolle er det også mere miljørigtigt at medbringe en shoppingtaske frem for at købe en plastikpose, når man shopper.

Er du typen, der kan lide at være aktiv i fritiden med at dyrke sport, lave outdoor-aktiviteter eller kan du lide at rejse? Så er der god brug for rygsække og rejsetasker. Du kan få disse modeller i forskellige størrelser, så du får den opbevaring du har brug for til dine ting. Samtidig de designet på en måde, som gør det komfortabelt at bære rundt på dem. Vil du gerne både have god kvalitet og købe produkterne til en favorabel pris? Så hold øje med de gode tilbud hos Lounge by Zalando, for her er der løbende tidsbegrænsede tilbud fra kendte designerbrands.

bags_outlet_3_CM

Eksklusive tasker til festlige begivenheder

Tasker er populære accessories i festlige sammenhænge. En taske kan være et utrolig elegant tilbehør til en festkjole. Du kan vælge mellem flotte designs i klassiske farver som sort eller brun, der passer smukt til dit festtøj. Vil du gerne skille dig ud i mængden, kan du i stedet vælge en farverig model, som vækker opmærksomhed. Du kan eksempelvis pifte din sorte kjole op med en rød eller blå taske.

Ud over det lækre design og de flotte farver, så er små eksklusive skulder- eller håndtasker også praktisk at medbringe i festlige sammenhænge. De fylder ikke så meget, og man kan nemt have nøgler, pung, mobil og kosmetik i dem, imens man danser natten lang.

Sætter du pris på eksklusivt design og vil du gerne have god kvalitet, så kan du benytte dig af de mange gode kampagnetilbud hos Lounge by Zalando. Du finder desuden et stort udvalg af tøj og andet eksklusivt tilbehør som sko, bælter, solbriller og smykker. Husk, at tilbuddene gælder i en tidsbegrænset periode. Gå ikke glip af chancen for at købe eksklusivt design i topkvalitet på udsalg.