Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Fossil på udsalg

Fossil: Klassisk elegance og moderne smartwatches. Hos Lounge by Zalando finder du stærke tilbud på Fossil-ure, herunder smartwatches, der kombinerer stil og teknologi på enestående vis.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop stilige tilbud på designs fra Fossil

Når tidløst design kombineres med innovation, er resultatet stærke og naturligvis stilfulde styles fra Fossil. Hos Lounge by Zalando kan du shoppe stærke tilbud på ure såvel som andre smukke accessories fra det internationale brand. Opret din profil og find stærke rabatter, der vil gøre shopping endnu sjovere.

fossil_outlet_1_CM

Find smukke Fossil-ure til herrer og damer

Det internationale og altid stilfulde brand har gennem årene skabt et utroligt sortiment af ure til damer såvel som til herrer. Af samme grund venter der dig hos Lounge by Zalando et skarpt udvalg, der inkluderer alt lige fra glitrende sten og krystaller til mørke og klassiske læderremme.

Det tikkende udvalg er med andre ord rigt på forskellige looks, som består af både skinnende metaller og stærke materialer samt digitale systemer. Blandt de mange elegante Fossil-ure til herrer og kvinder kan du finde et design, der ud over at passe til din personlige stil også let passer ind i din livsstil.

Foretrækker du et analogt ur, kan du vælge mellem et hav af traditionelle om end smukke kreationer, hvis stærke metalremme og klassiske urskiver er et ideelt akkompagnement til de fleste looks. Kombiner det med et jakkesæt eller en elegant kjole, der er lige så tidløs som uret selv.

fossil_outlet_2_CM

Nyd de gode tilbud på moderne smartwatches fra Fossil

Det er et mærke, der bringer innovation og kvalitet, hver gang de skaber et nyt design. Dette er særligt nemt at se, når det kommer til de utallige smartwatches, de har i samlingen. De moderne ure gør det nemt for dig at nyde en digital livsstil, da de uden problemer kan kobles til telefoner med forskellige styresystemer. Med disse kan du tjekke både tiden og din egen puls!

Den samme kvalitet og frem for alt gode stil vil du også opleve blandt de utallige Fossil-solbriller og brandets andre accessories. Udvalget af ure, smykker og meget mere giver dig en uvurderlig mulighed for at skabe looks, der inkluderer mere end et enkelt af brandets designs.

Et af de mange sølvfarvede ure passer for eksempel perfekt sammen med en af de smarte Fossil-tasker, hvis elegante linjer er en spejling af urets smukke konstruktion. Den samme kvalitet og nydelige æstetik går ligeledes igen, uanset om du kombinerer dit look med et armbånd eller blot nyder et simpelt og minimalistisk ensemble. Det er op til dig og din stil, men en ting er sikkert: Muligheder er der nok af.

Fra Fossils hybride smartwatches til alverdens andre styles

Hos Lounge by Zalando er det en stilfuld verden, der venter dig, hvad end du leder efter et moderne ur i vores Fossil-outlet eller blot elegante smykker. Uanset hvad så er det funklende flashsales fyldt med smukke accessories, der let kan styles med alt lige fra festlige kjoler til et professionelt jakkesæt. Derudover kan ethvert medlem også nyde en række andre fordele som:

  • Adgang til tidsbegrænsede flashsales hele året rundt
  • En gratis profil og medlemsrabatter på op til 75%*
  • Udsalg fyldt med styles fra alverdens mode- og smykkebrands