Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Øreringe på udsalg

Øreringe - Køb smukke og stilfulde øreringe til enhver lejlighed. Vores sortiment omfatter moderne designs, tidløse klassikere og unikke stilarter. Opdag vores fantastiske udvalg!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Udforsk et stort udsalg med øreringe til alle dine looks

Blandt de utallige smykker hos Lounge by Zalando vil du opleve en række af øreringe til drenge og piger såvel som til voksne. De elegante ørestikker- og ringe kan shoppes med en rabat, der for vores medlemmer strækker sig op til 75% i forhold til den vejledende udsalgspris. Opret en personlig profil og shop alverdens øreringe til gode priser.

earrings outlet 2 CM

Oplev et glitrende udsalg fyldt med stilige ørestikker

Her er ganske vist ikke tale om et smykke, eller rettere sagt et sæt af smykker, der fylder det helt store. På trods af deres beskedne størrelse venter der dig dog et stort udsalg af øreringe, hvis væld af toner og designs leverer en fantastisk variation.

Vores udvalg af øreringe til børn og voksne byder nemlig på utallige styles, der strækker sig fra enkle ørestikker i stærke metaller til overdådige kreationer, som funkler i alle regnbuens farver. Du vil med andre ord blive mødt af et sortiment af øreringe, hvis utrolige diamanter, kølige sterlingsølv og varme guld sikrer, at der noget til ethvert ansigt.

Du kan for eksempel vælge mellem et hav af ørestikker til børn, som er kendetegnet af en enkel og dog opsigtsvækkende elegance. De små øreringe er et sikkert og skinnende valg, hvis din teenager leder efter et simpelt smykke, som vil sætte en gylden eller sølvskinnende prik over i’et på både festlige og hverdagsagtige looks.

Stilfulde øreringe til mænd og kvinder

Hos Lounge by Zalando har vi samlet et smukt væld af smykker, hvis indbydende designs med fordel kan nydes af enhver. Udvalgets mange ørestikker er i særdeleshed et godt og glitrende eksempel på accessories, der på moderigtig manér kan benyttes af både mænd og kvinder.

earrings outlet 3 CM

I alt lige fra sortimentet af øreringe til damer til samlingen af ørestikker til børn vil du finde flere styles, hvis rene og ofte minimalistiske linjer giver et moderne og unisex look. Det er dermed ikke afgørende, hvorvidt der er tale om øreringe til piger, drenge eller deres voksne modparter, da det er kvaliteten og designet selv, der spiller den vigtigste rolle.

Det er tilfældet, hvad end du er faldet for et klassisk sæt i guld eller et par i sølv, hvis ringe væver sig omkring hinanden i et komplekst mønster. Det der betyder mest er, at dine smykker passer til din stil og dit ansigt.

Shop alverdens tilbud på smykker og smukke styles

Det er langt fra kun tilbud på øreringe samt utallige andre smykker, der venter på dig blandt de mange sales hos Lounge by Zalando. Du kan nemlig til enhver tid dykke ned i vores online outlet og shoppe tilbud på forskellige designs, hvis talrige stilarter byder på noget til kvinder, mænd og børn. Derudover vil du på listen over vores stærke medlemsfordele blandt andet finde:

  • Gratis oprettelse af din personlige profil
  • Op til 75%* på alverdens varer
  • Styles fra kvalitetsbevidste og altid stilige brands

Log ind på din profil og oplev det ene gode tilbud efter det andet.