Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Caps på udsalg

Find din stil med vores fantastiske udvalg af caps. Uanset om du er til sporty snapbacks, trendy trucker caps eller klassiske baseball caps, har vi det, du søger. Hop ombord og udtryk din personlighed med en cool cap i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Stilfulde caps til skarpe priser

Caps er ikke bare praktiske til sport og bevægelse, for de kan også være en stilfuld måde at udtrykke din personlige stil på. Uanset om du er på udkig efter en sporty baseballkasket eller en trendy snapback, får du som medlem hos Lounge by Zalando skarpe tilbud på denne tidløse accessorie. Du kan faktisk spare op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris.

caps hats outlet 2 CM

Shop kasketter til enhver lejlighed

Kasket eller cap? Kært barn har mange navne. Disse populære hatte har i årevis domineret både sportsverdenen og modescenen, og det er ikke uden grund. De kommer i et væld af farver, mønstre og silhuetter, der hver især tilføjer en unik kant til dit look. Fra snapbacks til baseballkasketter, dad-hatte og trucker-kasketter – der er utallige looks at vælge imellem.

Hvis din garderobe har en forkærlighed for street style, så er en cap nærmest uundværlig. I vores online outlet kan du løbende tilføje nye modeller til din samling – helt uden at bryde med budgettet. Uanset om du er på udkig efter en sporty model i åndbare materialer, eller om du mangler den perfekte hverdags-cap, finder du fede modeller fra velkendte brands i vores udvalg af kasketter til mænd, damer og børn.

Fuldend looket med trendy kasketter til damer og mænd

Alle kan rocke en cap! Det handler bare om at finde det design, som bedst matcher din stil og foretrukne udtryk. Er du til det klassiske look, er en baseballcap et stærkt valg. Baseballkasketter fås i forskellige farver og materialer som bomuld, polyester og uld. En snapback-kasket er en klassiker, når det kommer til street wear. Snapback-kasketter har en justerbar rem på bagsiden, der gør det nemt at tilpasse størrelsen. 

En dad-hat derimod fås typisk i mere rå materialer som denim eller tyk bomuld og har en afslappet vintagevibe. Denne type cap passer godt til jeans og en T-shirt, men kan også styles op med en blazer eller en skjorte til mere festlige anledninger. Som medlem hos Lounge by Zalando får du skarpe tilbud på et væld af caps i flere forskellige pasforme, stile og farver.

caps hats outlet 3 CM

Skab en garderobe i børnehøjde med kasketter til børn 

Hos Lounge by Zalando har vi selvfølgelig også kasketter til familiens mindste. Børnemodellerne er designet til at understøtte børnenes leg og bevægelse. De er derfor lavet i slidstærke materialer og med justerbare detaljer. 

Har dit barn en yndlingsfarve eller måske en favorit-figur? Vælg en børnekasket, som passer til dit barns stil og personlige udtryk. Det gør hverdagen meget sjovere og lader dem udtrykke deres personlighed fra morgen til aften. 

Sådan bliver du medlem af Lounge by Zalando

Kan du ikke vente med at få fingrene i en af vores kasketter på tilbud? Så skal du blot registrere dig med din e-mail, hvorefter du får oprettet din egen gratis og personlige konto, og du vil straks have adgang til alle vores eksklusive tilbud med op til 75%* rabat. Kasketter er tilbehør, der kan bruges hele året rundt og også en måde at udtrykke din personlige stil eller endda kærlighed til et sportshold. Opgrader din garderobe med en ny kasket til fantastiske priser med designs fra brands, der leverer høj kvalitet.