Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Daniel Wellington på udsalg

Daniel Wellington - Tidløs stil til dit håndled. Oplev vores elegante ure, der passer til enhver lejlighed. Fra de ikoniske Classic-modeller til de moderne og stilfulde designs. Find dit perfekte ur i dag.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Udsalg: Daniel Wellington hos Lounge by Zalando

🌟 Spar op til 75%*, når du køber et Daniel Wellington ur på sale hos Lounge by Zalando. 🌟

Få adgang til nedsatte priser i outlet samt kampagnetilbud ved at tilmelde dig Lounge by Zalando helt gratis.

daniel_wellington_outlet_2_CM

DANIEL WELLINGTON – SKANDINAVISK UR MED ELEGANT LOOK

Daniel Wellington er et skandinavisk brand med et elegant look. Urene henvender sig til yngre modebevidste mænd og kvinder, som sætter pris på et stilrent design, og at urene kan fås til en favorabel pris. Urene, i både herre- og damekollektionerne, har et minimalistisk og raffineret udtryk, som samtidig er tidløst. Urene er funktionelle, således at man altid har styr på tiden, og de fungerer desuden som en trendy accessorie om håndleddet, og giver dit outfit et ekstra pift.

Urremmene er fremstillet i forskellige materialer. I det store udvalg online kan du vælge mellem urremme i læder, tekstilmateriale, mesh eller metal. Dermed får urene deres eget personlige udtryk, og de kan anvendes, uanset om du er på arbejde, til fest, dyrker sport eller slapper af derhjemme. Det smarte ved urremmene er også, at de kan udskiftes efter behov. Dermed behøver du kun ét ur, hvor kan du tilføje eller fjerne remmen, alt efter hvad der passer til din personlige stil, eller hvilken sammenhæng du skal have uret på. For mange er et ur med en læderrem eller metallænke at foretrække, når man skal fremstå velklædt som f.eks. til et forretningsmøde eller en fest. Men NATO-remmen med de flotte striber er meget populær, og den kan eksempelvis anvendes når du dyrker sport eller på tidspunkter, hvor du bare gerne vil være casual i din påklædning.

Et designerur kan godt være en dyr investering, hvis du går efter høj kvalitet. Men du behøver ikke at betale en formue for dit nye designerur, når du handler hos Lounge by Zalando. Tværtimod vil du finde designerure til de mest favorable priser på nettet. Få rabatter på op til 75%*, når du køber dine designervarer her. Vi har samlet en række designermærker i vores store sortiment, og derfor kan vi tilbyde trendy varer til en stærkt nedsat pris.

daniel_wellington_outlet_3_CM

DET PERSONLIGE DESIGNERUR TIL NEDSATTE PRISER I ONLINE OUTLET

I det store udvalg er det muligt at finde netop det designerur, som matcher din personlige stil og smag. I herrekollektionerne finder du stilfulde ure med fokus på detaljen. Vælg mellem klassiske og minimalistiske ure med en sort eller æggeskalsfarvet urskive og med detaljer i sølv eller guld. Du kan desuden vælge mellem flere typer af udskiftelige urremme. Det kan være en flot læderrem i sort eller brun, som er velegnet at have på, når du skal på arbejde eller til forretningsmøde. Remmen kan justeres med et flot metalspænde. Er din stil mere casual, i fritiden eller når du dyrker sport, kan du vælge at have en NATO-rem i tekstilmateriale på, som fås i flotte stribede farver. NATO-remmen har et frisk design og giver kulør til dit øvrige outfit. Med et Daniel Wellington herreur får du et flot designerur, som du kan have glæde af i mange år fremover, og du får det tilmed til en billig pris, når du benytter dig af de favorable tilbud hos Lounge by Zalando.

Designerure i dette mærke er i høj grad også populært hos yngre modebevidste kvinder, der gerne vil have et smukt designerur til en favorabel pris. Classic-serien henvender sig både til kvinder og mænd, der gerne vil have et stilfuld ur, som understreger deres personlige stil. Damekollektionen byder på stilrene ure til kvinder i f.eks. stål og rosaguld, som fås i vores online outlet. Uret er ikke blot et ur, men også et smykke, som du kan bære om håndleddet, når du skal på arbejde, til forretningsmøde eller til fest, og urremmen kan selvfølgelig udskiftes, så den passer til din tøjstil. Du kan altid pifte din påklædning op med et smart ur fra dette brand, og med de forskellige urremme, kan du nemt veksle mellem en stilfuld læderrem om håndleddet eller en smuk metallænke.

Daniel Wellington Classic Petite er en serie af ure, der henvender sig specifikt til kvinder. Urene har en klassisk urskive, som kan have forskellige farver såsom sort, hvid, rosaguld eller rustfrit stål. Urremmene kan være af læder eller meshlænker. Du vil helt sikkert kunne finde et ur, som passer til din personlige stil. Uanset om hvilken stil, du har, eller hvad, du skal, så vil dette ur kunne matche din tøjstil. Samtidig signalerer du med et trendy designerur, at du går op i mode og sætter pris på det design og den kvalitet, som uret udstråler.

FÅ ALLE FORDELENE VED AT HANDLE ONLINE HOS LOUNGE BY ZALANDO

Hos Lounge by Zalando finder du et kæmpestort udvalg af kendte designermærker samlet i én stor online outlet, hvilket gør det meget nemmere for dig, for så behøver du kun at handle ét sted. Du får desuden leveret dine varer, så du ikke behøver at afhente dem i en fysisk butik.

Lounge by Zalando har løbende gode tilbud og udsalg på designerure. Du kan derfor med fordel holde øje med sortimentet i vores outlet, hvor du altid kan gøre en god handel. Du kan få besked om vores kampagnetilbud og favorable tilbud, når du tilmelder dig Lounge by Zalando. Der er gode tilbud på ure, tøj, sko og andre accessories hver eneste dag