Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Barbour på udsalg

Barbour er et af de brands, som kan prale af at have været på markedet i over 100 år. Iklæd dig engelsk tweed og deres ikoniske wax jackets for et look, der oser af overskud og lækre detaljer. Gå al slags vejr i møde med stil i deres kollektioner.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Få det engelske countryside-look med Barbour

Vores medlemmer skal forkæles! Derfor har vi sørget for, at du kan shoppe nogle af brandets lækreste kollektioner til en skarp pris. Du kan spare masser af penge på deres mest ikoniske items, når du melder dig ind hos os. Iklæd dig jordnære farver og lækre materialer som den blødeste uld og find alt sammen med store rabatter.

Barbour outlet 1 CM

Shop ikoniske Barbour ashby-jakker med store rabatter

Alle brandets kollektioner er produceret og designet med inspiration fra den engelske countryside. Du vil derfor opdage dybe grønne farver, jordnære farvekombinationer og bløde, slidstærke materialer. Deres mest ikoniske overtøj er nok Barbour ashby-jakken. Denne praktiske og stilrene jakke passer til alle sæsoner og er konstrueret med brandets signatur Sylkoil waxed-bomuld. Denne funktionelle jakke er designet til al slags vejr, og med brandets forkærlighed for stilrene silhuetter får du en moderne jakke, som passer til alle årstider og begivenheder. 

Vil du have et mere afslappet fit, kan du som medlem hos Lounge by Zalando shoppe Barbour Beaufort-jakkerne til en stærkt reduceret pris. Denne model er perfekt til hverdagens mange gøremål. Designet med 100% bomuldslining i brandets ikoniske tartan print og med forstærket lukning er dette den ideelle jakke til dig, som vil have både komfort og stil i et. 

Barbour outlet 2 CM

Eksklusive Barbour-skjorter på udsalg 

Barbour-skjorterne er nogle af brandets mest populære items, og det er ikke uden grund! Hvad end du leder efter den perfekte hverdagsskjorte til arbejdet, en afslappet skjorte i tyk bomuld til efterårsdagene, eller du vil stå skarpt til årets fester, er der en model til dig. I vores Barbour-udsalg finder du skjorter i brandets signaturfarver, som alle er med et skræddersyet fit og lavet af de lækreste materialer. 

De er designet i højkvalitets bomuld, som er både åndbart og slidstærkt, og de kommer i et væld af designs fra klassiske Oxford-modeller til brandets genkendelige tartan-tern. Det britiske brand er særdeles gode til at kombinere det moderne med det tidløse. Fuldend looket med ultralækkert tilbehør som deres tasker, caps og handsker, som fås i både canvas, uld og corduroy. 

Shop eksklusive deals med Lounge by Zalando

Det er helt gratis og uforpligtende at melde dig ind hos Lounge by Zalando. Det koster intet, og du får gratis fragt oveni hatten! Meld dig ind med din mail, og du vil kort tid efter modtage dine første eksklusive deals direkte i din indbakke. Spar op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris i dag!

Spar masser af penge på mode, tilbehør og interiør fra mere end 2.500 brands! Download Lounge by Zalando-appen og brug din transporttid på at opdage vores nyeste tilbud, ligegyldigt hvor du befinder dig. Vi elsker at forkæle vores medlemmer med sprøde deals. Lad os forkæle både din garderobe og din pengepung i dag.