Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Mango på udsalg

Mango - Klar til at transformere din garderobe med stil og elegance? Udforsk vores fantastiske udvalg af trendy kjoler, lækre bluser og smarte bukser. Find dit perfekte look i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Mango outlet hos Lounge by Zalando

Vælg mellem skønne Mango styles og spar penge i outlet hos Lounge by Zalando. Få op til 75%* rabat på designertøj, når du tilmelder dig vores shoppingklub.

Dyrk livsglæden og kvaliteten med Mango styles

Kan du lide en personlig tøjstil, som udstråler livsglæde og god kvalitet, så er modebrandet Mango et oplagt valg. Det spanske brand, som blev etableret i 80erne, har en trendsættende gennemslagskraft, der appellerer stærkt til modebevidste kvinder og mænd. Brandet henvender sig desuden til børn med smarte tøjdesigns.

I kollektionerne finder du outfits som er farverige og sprælske, outfits der udstråler tidløs elegance og outfits med et twist eller kant, der skiller sig ud i mængden. Med tøj fra Mango kan du få den tøjstil, som lever op til tidens trends, og samtidig kan du være sikker på, at tøjet er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer.

Mango forener passion og middelhavslivsstil med topkvalitet, og brandets tøjkollektioner er tilgængelige til en overkommelig pris. Dertil kommer nogle smarte accessories som eksempelvis halstørklæder og paraplyer, der tilfører dit trendy look et ekstra pift. Vil du gerne klæde dig moderigtigt uden at tømme pengepungen helt, så besøg Mango outlet hos Lounge by Zalando og spar penge på køb af tøj fra designerbrands.

mango_outlet_2_CM

Mango outlet med modetøj til enhver lejlighed

Mango kollektionerne giver dig unikke muligheder for at gå i lækkert og trendy tøj året rundt. Du kan lade dig inspirere til at gå i bestemte outfits, eller du kan eksperimentere med at sammensætte dine egne outfits. Mango tøj fås både i klassiske neutrale farver, så du kan klæde dig elegant eller formelt på jobbet eller i hverdagen. Har du lyst til at iklæde dig mere farverige outfits, så er det bestemt også en mulighed. Du kan vælge mellem mange bluser, bukser, kjoler, strik, pullovers, skjorter, chinos og jakker i skønne stærke farver med tern, striber eller blomstrede mønstre. Det er op til dig, om du ønsker at gå i sæsonens modefarver, eller om du vælger en mere afdæmpet, klassisk stil.

I børnekollektionerne finder man lækre vinterjakker, denim tøj, bomuldsbluser, hoodies og striktrøjer, som matcher dit barns behov samt årstiden. Barnet kan have tøjet på i skolen, såvel som på legepladsen, og altid være moderigtigt og praktisk klædt på. Tøjet er desuden solidt og kan holde til at blive brugt af aktive børn. Spar penge på trendy tøj til dit barn, når du handler i Mango outlet.

Tøj fra dette brand fås i mange forskellige størrelser, alt fra small-size til plus size, så det favner bredt. Brandet har desuden fokus på bæredygtighed, og linjen Mango Comitted sætter fokus på bæredygtighed. Så hvis du gerne vil købe tøj fra et brand, der støtter en grøn omstilling inden for modeindustrien, så er dette brand et godt valg. Det kan eksempelvis være et par bæredygtige jeans, som du kan kombinere med en flot T-shirt eller skjorte, som du finder i vores outlet. Du kan besøge Lounge by Zalando for at finde ud af, om der er eksklusive Mango tilbud.

mango_outlet_3_CM

Mango udsalg giver dig råd til mere

Hos Lounge by Zalando holder vi løbende Mango udsalg og laver eksklusive kampagnetilbud til vores medlemmer, som du kan få del i. Du skal blot tilmelde dig gratis og uforpligtende, og så vil du modtage vores nyhedsbrev. Her kan du læse om trends og finde forskellige Mango tilbud, rabatmuligheder og udsalg. Grib chancen og spar helt op til 75%* på tøj fra dette tøjmærke i vores outlet. Du kan desuden spare penge på tøj, sko og tilbehør fra mange andre designerbrands.

Vil du gerne have råd til mere designertøj, så er det en god idé at tilmelde dig Lounge by Zalando. Du vil løbende blive gjort opmærksom på de tilbud, vi har i Mango outlet, så du kan benytte dig af de forskellige tilbud, hvis du selv ønsker det. Tilmeld dig Lounge by Zalando allerede i dag og fyld garderoben med tøj i rigtig god kvalitet, som holder længe, og som du får til nedsat pris.