Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Champion på udsalg

Champion - Tøj der får dig til at føle dig som en vinder. Fra træningstøj til streetwear, Champion designer stilfulde og behagelige tøjstilarter, der passer til enhver lejlighed. Shop nu og opdag din indre atlet.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Champion til outletpriser hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando finder du lækkert sports- og fritidstøj i mærket Champion til outletpriser. Tilmeld dig vores shoppingklub og spar penge på mærketøj i topkvalitet.

champion_outlet_2_CM

Trendy Champion sports- og fritidstøj til aktive og afslappende stunder

Det amerikanske mærke Champion er kendt for sine kollektioner af sport- og fritidstøj i moderigtige farver og høj kvalitet. Følger du tidens modetrends, og vil du gerne finde lækkert og trendy tøj til sport og fritid, så er Champion et oplagt valg.

Vælg mellem et stort sortiment af træningstøj i vores Champion outlet, der kan bruges til forskellige sportsgrene eller en tur i fitnesscentret. Her er alt fra T-shirts til shorts, træningsbukser, sweatshirts og hættetrøjer. Tøjet fås med smarte logo-print i stilfulde farver. Vælg mellem tøj i flotte unisex-farver som sort, grå, blå eller hvid, der fås i mange størrelser. Du finder desuden tilbehør som f.eks. en smart fitnesstaske, så du nemt kan medbringe dit træningstøj og sko overalt.

Trænger du til at slappe af i fritiden, så tilbring de afslappende stunder i kvalitetstøj fra Champion. Joggingbukser og chinos, såvel som T-shirts, sweatshirt og hættetrøjer er fremstillet i bløde kvalitetsmaterialer, der smyger sig om din krop og får dig til at slappe helt af. Du kan have tøjet på, hvad enten du ligger på sofaen, går en tur med hunden eller ordner have. Sports- og fritidstøj fra dette brand er nemlig praktisk anvendeligt og har en god pasform, så det føles behageligt at have på.

champion_outlet_3_CM

Stort udvalg i outlet til hele familien

Dette mærke henvender sig til hele familien, så både vokse og børn kan få glæde af at gå i lækkert kvalitetstøj. Med Champion tøj og sko kan I alle være velklædte i hverdagen, og når I dyrker sport eller slapper af i fritiden. Tøj og sko fra dette brand fås i mange størrelser og moderigtige farver, så der er noget for enhver smag. Vælg mellem klassiske farver som grå, sort eller hvid, eller tag en flot rød eller orange T-shirt eller sweatshirt på. Vil du gerne se ekstra cool ud, kan du vælge en af de flotte caps som tilbehør.

Champion tøj og sko er også ideelt at have på, hvis I f.eks. kan lide at tage på campingferie eller vandretur. Oplev naturen, samtidig med at I er praktisk og moderigtigt klædt på. I udvalget fås smarte jakker til udendørsbrug i flotte farver samt sko til outdoor-brug. Fordelen ved at købe mærketøj i god kvalitet er, at du kan klæde dig i moderigtige outfits, hvor materialerne er slidstærke og holdbare.

Vil du gerne finde et Champion udsalg, hvor tøjet fås til nedsatte priser, så kan du med fordel besøge os. Du kan tilmelde dig Lounge by Zalando helt gratis og uforpligtende. Så vil du modtage vores nyhedsbrev og gode tilbud. Du kan f.eks. benytte dig af de tidsbegrænsede kampagnetilbud og fylde garderoben med Champion tøj og sko til nedsatte priser. I nogle tilfælde kan du opnå besparelser på op til 75%*, når du handler i outlet hos Lounge by Zalando.

Gå ikke glip af Champion udsalg

Det er ofte billigere at handle mærketøj på udsalg online. Derfor kan du med god grund besøge Lounge by Zalando, når du gerne vil finde tøj og sko på udsalg. Besøg vores Champion udsalg og find et stort udvalg at tøj fra dette mærke samt fra mange andre kendte designerbrands.

Vi holder dig opdateret om alle de gode tilbud, rabatter og udsalg hos Lounge by Zalando, så du kan benytte dig af dem. Du kan handle i vores Champion outlet, når det passer dig, og du kan nemt lave en bestilling online og få varerne tilsendt. Gå ikke glip af vores udsalg på Champion tøj. Du kan fylde garderoben til dig og hele familien til nedsatte priser ved køb i vores outlet.