Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Tamaris på udsalg

Find din stil med Tamaris. Vores kollektion af moderne mode og livsstil er skabt til at give dig selvtillid og elegance. Udforsk vores sko, tasker og accessories i dag og skab dit perfekte look.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Fantastiske sales fyldt med alverdens Tamaris sko

Oplev et sale, der byder på alt fra fantastiske Tamaris tasker til et væld af brandets ligeledes fantastiske sko. Hos Lounge by Zalando kan du i en begrænset periode finde gode tilbud på det tyske brands mange kreationer, som strækker sig fra lækre pumps til praktiske gummistøvler. Opret din profil og få de spektakulære rabatter.

tamaris outlet 1 CM

Shop stilige tilbud på Tamaris støvler

I løbet af året byder årstiderne og deres vekslende vejr på særlige udfordringer, når det kommer til dit valg af fodtøj. Derfor kan du i det tyske brands utrolige sortiment finde styles, der stilfuldt passer til både de regnfulde byger såvel som til de dejligt varme og solrige sommerdage.

Der er dømt stærke materialer i høj kvalitet i enhver del af Tamaris efterhånden omfattende kollektioner, hvor formen og karakteren af de talrige designs ligeledes er vekslende. Det betyder, at du lige så nemt kan finde et par kraftige og vandafvisende gummistøvler, som du kan nyde et par minimalistiske chelseaboots i ægte læder.

Med andre ord har det erfarne brand sikret, at dine fødder kan komme komfortabelt og tørfodet gennem enhver sæson. Dyk ned i det opsigtsvækkende udsalg og udforsk de lækre mængder af læder, bomuld og andre bløde tekstiler, der elegant forenes med støttende såler og veludviklede konstruktioner.

tamaris outlet 2 CM

Tamaris støvletter til de spektakulære looks

På kontoret, i hjemmet eller på farten. Det er ikke kun enhver dag men også ethvert sted, som inspirerer til at hoppe i sneakers, støvletter eller endda et par afslappede slippers. Det er i høj grad op til din fantasi, da du blandt de mange tilbud vil finde rabatter på styles, der er gode til alt fra professionelle og storslåede outfits til de mere underspillede og hjemmevante looks.

Kast blot blikket på de forskellige sandaler med hæl, der spænder bredt fra små og behagelige wedges til høje og festlige designs. Valget mellem stiletter, kilehæle og chunky plateausåler sikrer, at du til enhver lejlighed kan trække i et par højhælede sandaler.

På en skøn sommerdag kan du for eksempel forene en svævende kjole med en glitrende sandal, hvis korte hæl og skinnende look kan tilføje ekstra glamour til et ellers underspillet outfit. På de køligere dage kan du modsat vælge et par tykke vinterstøvler til damer eller plateaustøvletter, der begge er stilfulde og varme valg i vintermånederne.

Oplev vores Tamaris udsalg og mange andre

Det er ikke blot lækre hjemmesko, støvler og sneakers, du vil støde på i vores store online outlet. Hos Lounge by Zalando vil du løbende få adgang til forskellige flash sales, hvor der venter dig udsalg fyldt med designs fra alverdens kendte og nye modebrands. Log ind og find rabatter, der går op til 75% i forhold til den vejledende udsalgspris.

  • Derudover kan du gratis oprette din egen personlige profil
  • Nyde store besparelser på styles fra modeverdenens mange brands
  • Få mere ud af din shoppetur med omkostningsfrie returneringer

Bliv medlem og oplev en online verden, hvor der bliver sat pris på mode af høj kvalitet.