Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Klipklappere på udsalg

Klipklappere – det hurtige valg til enhver situation! Hos os finder du et væld af designs, der kan føre dig fra poolparty til fest. Vælg mellem klassiske eller farverige designs og nyd en sommer fuld af komfort og personlighed.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Klipklappere til enhver anledning

Med et par komfortable og stilrene klipklappere tager det ingen tid at komme ud af døren. Hos Lounge by Zalando kan du shoppe et væld af lækre designs til enhver anledning. Fra pool til fest og hjemmedag – spar op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris på smukke klipklappere fra velkendte brands og designere.

slides_outlet_2_CM

Gå sommeren i møde med smukke klipklappere til damer

Klipklappere har fået deres navn efter den karakteristiske ”klip-klap”-lyd, de laver, når man går i dem. Deres enkle og stilrene silhuet er populær verden over, hvorfor mange brands og designere har taget dem til sig og har givet dem deres unikke twist. Som medlem af Lounge by Zalando får du adgang til en verden af smukke klipklappere til damer. Vores flash-tilbud byder på alt fra simple modeller til farverige designs og dem med unikke designdetaljer som sten og flæser.

Klipklapperen er en let og praktisk sommersko, som især er populær i sommerhalvåret til uformelle lejligheder, i haven og på standen. De er nemme at tage af og på, og du finder designs med både brede og smalle stropper samt i spændende materialer som naturgummi, bast, bambus og læder. Fra klassiske og tidløse modeller til mere unikke og farverige variationer.Vores sortiment giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil. Vælg mellem enkle og elegante klipklappere med slanke remme og subtile detaljer eller gå efter mere spraglede og iøjnefaldende designs med mønstre og dekorative elementer. Gå på opdagelse i velkendte brands som Tommy Hilfiger, Birkenstock, Ecco, Havaianas og mange flere.

slides_outlet_3_CM

Stilrene og komfortable klipklappere til mænd

Klipklapperen er til alle, store som små. Vi har sikret, at alle kan nyde godt af klipklappere i lækre materialer, som sørger for optimal komfort dagen lang. Hvis du ønsker en klipklapper til mænd, som yder ekstra støtte, kan du vælge modeller i materialer som naturgummi med ekstra blød EVA-sål samt lækre, åndbare syntetiske fibre. Disse materialer sørger ikke kun for komforten men giver dig en slidstærk sko, som holder i flere sæsoner.  

Når du vælger slippers og klipklappere til mænd, er det smart at tænke på, hvornår du kommer til at bruge dem. Hvis du skal på stranden eller poolen, vil du elske de vandafvisende og hurtigtørrende klipklappere. Vælg gerne modellere med knubret underside, så du får et solidt fodfæste på glatte overflader. Hvis du søger afslappet fodtøj til hverdagen, er de lette og stilrene klipklappere et perfekt valg, der giver dig en ubesværet og behagelig gang. Skal du deltage i en festlig begivenhed, har vi også modeller med smukke dekorationer og detaljer, der tilføjer elegance og flair til dit look. Slippers giver dig utallige stylingsmuligheder. Brug dem sammen med shorts og en let sommerbluse for et afslappet strandlook. 

Byd sommeren velkommen med smukke slippers

Pak vintertøjet væk, og se frem mod en sommer under solens varme stråler. Bliv medlem af Lounge by Zalando i dag og spar op til 75%*. Det tager ingen tid, og du skal bare tilmelde dig med din e-mail. Du vil med det samme få adgang til alle vores eksklusive udsalg på klipklappere, slippers og andet lækkert fodtøj. Men du skal være hurtig, for vores flash-tilbud er kun online i få dage.