Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Name it på udsalg

Mode og livsstil til de små! Find det bedste til dit barn hos Name It. Unikke styles og kvalitet til fantastiske priser. Shop nu og giv dit barn det bedste!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Tilbud på styles fra Name It: God stil i børnehøjde

Der er dømt fri leg, når det kommer til styles fra danske Name It. Det velkendte brand har nemlig brugt årtier på at skabe behagelig og stilig mode til både små og store børn. Hos Lounge by Zalando kan du dykke ned i et outlet, der er rigt på fantastiske designs til gode priser. Opret en profil og find tilbud på vidunderligt tøj fra Name It.

nameit outlet 2 CM

Et outlet fyldt med bløde styles til de små

Det er ikke så få ting, det danske brand gennem tiden med stort omhu har kreeret. De har nemlig haft ganske travlt med at skabe den ene smarte kollektion efter den anden til unge modeelskere i alle størrelser og aldre. Derfor kan vi hos Lounge by Zalando med glæde præsentere dig for et udsalg, der byder på noget til stilbevidste tweens og aktive småbørn samt flotte designs til de helt nyfødte. Fælles for enhver style er, at den velkendte Name It-kvalitet altid er på pletten.

Den er først og fremmest let at få øje på i det alsidige udvalg af stærke tekstiler, hvis tråde væver sig gennem brandets utallige designs. Du kan dermed trygt vælge blandt et væld af lette Name It-kjoler og -bukser, der er ideelle til den solrige sommersæson. I de kolde måneder kan du derimod udforske et hav af varme flyverdragter og vinterjakker, som vil holde de små tørre og tilpasse, mens de ruller i sneen. Hvad end der er tale om tøj i åndbar bomuld eller slidstærk denim, kan du være sikker på, de mange designs er skabt med henblik på, at børnene skal kunne lege og bevæge sig præcis, som de ønsker.

nameit outlet 3 CM

Udforsk et farverigt udsalg fra Name It

Det vil hurtigt stå klart, at der ikke er sparet på hverken farverne eller mønstrene, når du kaster blikket på vores store sortiment af Name It-nattøj samt brandets fine designs til hverdag og fest. Du kan derfor se frem til et blødt udvalg af skønne mønstre og en charmerende vifte af både naturlige og glade farver.

Forkæl din yngste med en kombination af varme sweaters og praktiske denimbukser, der fungerer i børnehaven såvel som i skolegården. Du kan også let møde godt forberedt op til det næste babyshower med en fin Name It-body eller en af brandets fantastiske babypakker.

Oplev stilige tilbud på designs til de mindste modeelskere

Du skal ikke bruge mange øjeblikke på at blive medlem af Lounge by Zalando. Hos os kan alle nemt blive en del af vores modeglade fællesskab, som hele året rundt har adgang til stærke tilbud på Name It-tøj samt et væld af designs fra anerkendte brands.

  • Opret en gratis konto hos Lounge by Zalando og find stilige Name It-styles til børn i alle aldre
  • Du kan bytte uden omkostninger, da hverken vores store eller små modeelskere skal betale ekstra for at returnere deres varer
  • På det fine
  • Dyk ned i det store Name It-udsalg samt outlets fra andre velkendte brands

Log ind og find fantastiske tilbud på tøj til både børn og voksne!