Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Salomon på udsalg

Tag et skridt ind i vores Salomon outlet og opdag sko til det aktive outdoor-liv. Med fokus på kvalitet og komfort tilbyder Salomon sko i smarte designs, der passer til enhver udendørs aktivitet. Fra hiking til løb, find din perfekte sko-match her.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Salomon til outletpriser hos Lounge by Zalando

Find de bedste tilbud på Salomon sko i outlet hos Lounge by Zalando. Du får designersko i topkvalitet til nedsatte priser, når du melder dig ind i vores online outlet.

salomon_outlet_2_CM

Salomon kvalitetssko til det aktive outdoor-liv

Er du vild med outdoor-livet og er det vigtigt for dig at have moderigtigt fodtøj på, som matcher din aktive livsstil? Så besøg vores Salomon outlet, hvor du finder innovative og komfortable sko i cool designs, som passer til hiking, trekking eller løb i naturen. For mange moderne mennesker er det fantastisk at motionere i naturen og få et nyt boost af energi. Derfor er sport og aktiviteter i det fri også utrolig populært.

Det franske brand Salomon er kendt for at producere designersko i høj kvalitet, som henvender sig til voksne og børn. Skoene er fremstillet i et innovativt design og moderigtige farver, som kan tilpasses din individuelle stil og smag. Du finder sko fra dette brand i mange modeller, størrelser og farver i Salomon outlet til favorable priser. Derudover finder du et udvalg af skibukser og skijakke til skiferien samt shell-jakker og regnjakker, som eksempelvis egner sig til hiking og trailløb.

Betyder det meget for dig at komme ud i naturen og træne og blive tilført energi gennem eventyr i det fri? Så gælder det om at have det helt rigtige træningstøj og sko, som understøtter, at du får det allerbedste og mest optimale ud af den tid, du tilbringer udendørs. Med de rigtige Salomon sko på fødderne kan du nyde og udforske naturen i fladt såvel som kuperet terræn. Du kan løbe, klatre eller vandre og få det fulde udbytte af dit aktive liv i udendørs landskaber.

salomon_outlet_3_CM

Find det perfekte sko-match i Salomon outlet

En sko er ikke bare en sko. Det ved alle, som dyrker en aktiv livsstil. Det er vigtigt, at skoen sidder korrekt på foden, og at du kan bevæge dig frit. Salomon sko er en af de førende skoproducenter, når det gælder om hele tiden at udvikle sko og finde nye innovative løsninger. Salomon sko er åndbare og vandtætte, takket være ClimaSalomon Waterproof materialer, som sikrer, at du holder fødderne tørre og sunde. Skoen er desuden komfortabel og skridsikker, så du kan bevæge dig sikkert omkring.

I sortimentet finder du et stort udvalg af flotte sko til eksempelvis hiking, trailløb eller vandring til voksne. Vil du gerne have dine børn med ud og hike, så finder du smarte Salomon hikingsko itl børn i sortimentet. Skoene er i smarte designs og flotte farver, så I kan se cool ud, imens I bevæger jer rundt i naturen. Skoene er meget solide og holdbare og kan tåle at blive brugt i et ujævnt terræn.

Salomon er et mærke, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Deres sko er fremstillet af materialer i høj kvalitet. Samtidig har firmaet også et fokus på miljøet og har sat sig flere mål. Et mål er at nedbringe CO2 udledningen med 20% i 2025 i forhold til 2015. Et andet mål er at genbruge 70% produktionsaffald.

De bedste Salomon tilbud hos Lounge by Zalando

Designersko er ikke altid billige. Men du kan ofte spare penge, når du handler online. Hos Lounge by Zalando tilbyder vi dig de bedste Salomon tilbud. Som medlem af vores shoppingklub får du adgang til tidsbegrænsede tilbud. Dermed kan du købe Salomon sko til en yderst favorabel pris. Det er gratis at tilmelde sig Lounge by Zalando. Vi holder dig opdateret om alle de gode tilbud via vores nyhedsbrev.

Både du og din familie kan få stor glæde af Salomon sko året rundt. I kan bruge sko fra dette mærke udendørs i alt slags vejr. Kvaliteten er i top, og designet følger tidens trends inden for modeverdenen. Besøg vores Salomon outlet allerede i dag ved at tilmelde dig vores online outlet helt gratis. Spar helt op til 75%* på udvalgte skomodeller.