Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Valentino på udsalg

Valentino - Eksklusivt design til den moderne fashionista. Opdag vores fantastiske udvalg af tidløse tasker og luksuriøse accessories. Klar til at shoppe?

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find gode tilbud på luksuriøse styles fra Valentino

Hos Lounge by Zalando kan du udforske en lang række af fantastiske tilbud på styles og accessories fra det ikoniske brand, hvilket inkluderer et væld af stilige Valentino-tasker. Vores outlet er fyldt med luksuriøse designs til gode priser, som med garanti vil gøre din shoppingtur lidt sødere. Log ind i dag og få adgang til vores store Valentino-sale.

valentino_outlet_2_CM

Find smilet frem med en Valentino-taske

Igennem tiden har det italienske brand kreeret utallige formidable styles, som har gjort indtryk på modeelskere overalt i verden. Det er i løbet af årene blevet til mange ikoniske designs, hvoriblandt du vil finde et hav af smukke Valentino-bags. Her er nemlig tale om et brand, hvis evner strækker sig fra at skabe iøjnefaldende haute couture til små og smarte accessories. Hos Lounge by Zalando kan du derfor vælge blandt en masse forskellige tasker, hvilket blandt andet indebærer klassiske hånd- og skuldertasker samt mindre tasker.

I vores store outlet vil du dermed støde på et væld af Valentino-bags, der alle er ideelle til at give dit outfit et strejf af italiensk luksus. Du kan for eksempel kombinere en lille clutch med din foretrukne festkjole, hvis du ønsker at gå aftenen i møde med et sikkert og stiligt look. Elegancen af de mange designs bliver kun forstærket igennem lækre detaljer, der naturligvis inkluderer det simple og dog velkendte logo. Det store V er et løfte om god stil og i den grad god kvalitet, som du kan nyde i både hverdagen og til fest.

valentino_outlet_3_CM

Et udsalg fyldt med Valentino-sko til stilige dage

Du behøver ikke en særlig anledning for at hoppe i et par Valentino-sko. Det italienske brand har nemlig kreeret et stort sortiment, som byder på alt lige fra tynde stiletter til kridhvide sneakers. Af samme grund vil der altid være en model, der passer perfekt til dit look.

De elegante sorte Valentino-stiletter er blot nogle af de styles, som vil passe godt ind i de fleste klædeskabe. Deres underspillede elegance går nemlig godt i spænd med rendyrket minimalisme såvel som en stil, der ikke er bange for at skrue op for de farverige nuancer. Det samme kan siges om brandets forskellige støvler, sneakers og endda sandaler, som uafhængigt af deres ydre alle har det til fælles, at de er fremstillet af materialer i verdensklasse. Forkæl dine fødder med stærkt læder eller blødt bomuld og nyd dine skridt dag efter dag.

Oplev en verden af storslåede outlets

Dyk ned i vores store Valentino-sale og find tilbud på smukke designs, hvis gode pris inspirerer til at shoppe både din drømmetaske samt et af de fine Valentino-armbånd. Vores medlemmer har hele året rundt adgang til fantastiske tilbud, som med garanti vil give dig et smil på læben.

  • Opret en gratis profil når som helst og find det par Valentino-sneakers eller -stilletter, du har drømt om
  • Returner dine indkøb uden ekstra omkostninger
  • Spar op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris
  • Nyd et udsalg der er fyldt med designs fra Valentino og andre verdenskendte brands

Bliv medlem i dag og nyd et outlet, hvis varierede sortiment indebærer alt lige fra stilige Valentino-armbånd til brandets mange andre og ligeledes uforglemmelige styles.