Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Arena på udsalg

Arena: Spar stort på træningstøj og badetøj med vores eksklusive tilbud hos Lounge by Zalando. Oplev stil og præstation med Arena.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Spar stort på ultralækkert træningstøj fra Arena

Når det kommer til at designe active wear, som kombinerer funktionalitet og skarpt design, har Arena gennem årtier været go-to-stedet for såvel professionelle som fritidsentusiaster. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du få eksklusive tilbud og rabatter på brandets lækre designs til både pool, fitnesscenter og stadion.

arena_outlet_1_CM

Arena oser af italiensk finesse

Virksomheden er grundlagt med en passion for at skabe beklædning, der fusionerer ydeevne og æstetik og har udviklet sig til et ikonisk sportsbrand, der inspirerer atleter til at træde ud på banen med selvtillid og attitude. For hver kollektion gentænker og udfordrer de, hvad vi forventer af vores sportstøj. Med årene har de udviklet sig til at blive en af de mest populære producenter af svømme- og sportstøj, der fusionerer ekspertise med elegance og uovertruffen pasform.

Arena-badedragter til ferie og konkurrence

Brandets signaturkreationer er uden tvivl deres svømmetøj. Uanset om du er konkurrencesvømmer eller en fritidsentusiast, er der badetøj til dig. Vælg mellem dragter med lav modstand for at opnå maksimal hastighed eller mere komfortable modeller til træning. Arenas badedragter er designet med virksomhedens egen MaxLife-teknologi, der kombinerer holdbarhed og elasticitet for at sikre langvarig ydeevne uden at gå på kompromis med stilen. Som medlem hos os behøver du ikke gå på kompromis med budgettet for at nyde Arena-badetøj i poolen eller havet. Meld dig ind i dag og modtag eksklusive flash-tilbud fra vores outlet direkte i din indbakke.

Mærket har også et bredt udvalg af træningstøj til forskellige sportsgrene på menuen – fra komprimerende leggings til vægttræning og støttende sports-BH'er, der sikrer, at du er klar til ethvert træningspas. Vælg tøj af svedtransporterende materialer som polyesterblend, der holder dig tør og komfortabel gennem de mest intense øvelser. For løbere og atleter tilbyder Arena shorts og toppe, der er designet med teknisk avancerede materialer. Her kan du med kombinationen af bevægelige detaljer og flade sømme nyde fuld bevægelsesfrihed og få hjælp til at regulere kropstemperaturen, når træningen når sit peak. Alle disse banebrydende detaljer er altid pakket ind i et udsøgt design og flotte farvekombinationer, som kan få ethvert modehjerte til at banke lidt hurtigere.

arena_outlet_2_CM

Hver fiber tæller i vores Arena-outlet

Valget af materialer er afgørende for Arenas kvalitetsprodukter. MaxLife-materialet, der bruges i svømmetøjet fra mærket, er fremstillet i polyester, der modstår klor og solens skadelige virkninger. Til træningstøjet benytter de svedtransporterende tekstiler, der holder huden tør og hjælper med at forhindre irritation. I atletiktøjet bruges åndbare stoffer, der holder dig komfortabel under intense træningssessioner.

Shop årtiers erfaring til en skarp pris

Med årtiers erfaring og en uophørlig stræben efter teknisk overlegenhed fortsætter brandet med at inspirere atleter til at forfølge deres passion med stil og selvtillid. Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til vores eksklusive flash-tilbud. Udtryk din stil med farverige designs og hold dig motiveret hele vejen til målstregen. Tilmeld dig i dag, og nyd op til 75%* rabat på den vejledende udsalgspris. Så er du sat op til at modtage sprøde deals direkte i din indbakke – naturligvis helt uforpligtende.