Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Skitøj på udsalg

Skitøj til alle: Bliv klar til skituren med vores outlet-tilbud. Spar på huer, handsker og meget mere. Tilmeld dig i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Store rabatter på ultralækkert skitøj 

Når vinterens magiske tæppe dækker bjergene og lokker eventyrlystne sjæle ud på pisterne, er det afgørende at have det rette udstyr – og ikke mindst det rette skitøj. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris på ultralækkert skitøj fra velkendte mærker.

ski_outlet_2_CM

Veldesignede skijakker til damer og mænd 

Som medlem hos os sparer du kun på prisen og ikke på kvaliteten. Flere af vores moderne snowboard- og skijakker benytter kraftfulde isolerende teknologier som Gore-Tex og lignende membranmaterialer, der forvandler disse jakker til vandtætte, åndbare skjolde. For skiløbere er en velisoleret skijakke til damer og mænd nøglen til at holde varmen på kolde bjergtoppe, mens snowboardere måske foretrækker en mere afslappet pasform for ubegrænset bevægelsesfrihed. Gå gerne efter et design som sidder til uden at stramme. Så er der plads til de nødvendige lag inden under samt mulighed for ekstra ventilation.

Salopetter og skibukser med øget komfort 

Skibukser og salopetter er dine bedste venner på pisterne. Åndbare og vandtætte materialer som nylon og polyester holder sne og kulde ude. For et trendy touch kan du vælge farver, der skiller sig ud, og du kan eksperimentere med forskellige længder og pasformer. Skiløbere vil sætte pris på justerbare stropper og lynlåse ved anklerne, mens snowboardere vil elske bukser med ekstra forstærkning på knæ og sæde. Lige som med overdelene er det vigtigt, at skibukser til damer og mænd har plads til bevægelighed og ekstra lag. Som en velkomponeret symfoni består det perfekte skilook af flere lag. Begynd med et svedtransporterende basislag, der holder fugt væk fra huden. Fortsæt med et mellemlag af fleece eller isolerende dun for at fange varmen. Afslut med et stilfuldt og funktionelt yderlag. Dette lagdelte system giver dig mulighed for at tilpasse dit tøj efter skiftende vejrforhold og intensiteten af din aktivitet.

ski outlet 3 CM

Skitøj outlet med alt fra top til tå

Hvad end du er nybegynder eller har suset ned ad pisterne i årevis, er det vigtigt, du har det helt rigtige tilbehør. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare masser af penge på lune og tekniske huer og handsker, som både holder dig varm og tør. Hvis du elsker at filme din vej ned ad bjergsiderne eller de sejeste tricks i dit nye skittøj, kan du overveje touchscreen-kompatible handsker, så du kan tage de perfekte sneklædte selfies uden at fryse på fingrene. Når det kommer til hovedbeklædning, kan du vælge mellem en klassisk skihue eller en mere streetsmart beanie. Hvis du elsker et outfit med matchende detaljer, kan du med fordel gå efter ensfarvet skitøj og kontrasterende handsker og huer, eller du kan vælge et fuldt look i samme nuancer. 

Skab dit ultimative piste-look med Lounge by Zalando

Skitøj er ikke kun et middel til at beskytte dig mod naturens kræfter. Det er også en mulighed for at udtrykke din personlige stil.  Fra det slidstærke overtøj til de lune baselayers kan du spare penge på udstyret og nyde pisterne med overskud. Bliv medlem hos os i dag og få gode rabatter på alt til skituren. Du melder dig til med din e-mail. Det tager kort tid og er selvfølgelig totalt uforpligtende. Så vil du med det samme modtage vores eksklusive flash-tilbud med helt op til 75%* besparelser direkte i din indbakke.