Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Dr. Martens på udsalg

Dr. Martens - mere end bare sko. Oplev en følelse af autenticitet, der skubber grænserne for stil og selvtillid. Vælg et par sko, der taler til din indre rebel.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

DR. MARTENS på udsalg HOS LOUNGE BY ZALANDO

Se de mange gode Dr. Martens tilbud i vores outlet. Du kan gratis tilmelde dig Lounge by Zalando og spare helt op til 75%*, når du benytter dig af vores udsalg og kampagnetilbud.

dr_martens_outlet_2_CM

DR. MARTENS – ET KLASSISK RÅT LOOK OG BEHAGELIG KOMFORT

Den klassiske Dr. Martens snørestøvle er et populært fodtøj til både voksne og børn. Det britiske brand er dog også kendt for andre skomodeller såsom snøresko, støvletter, loafers og sandaler i unisex design. Er du på jagt efter en rigtig god kvalitetsstøvle eller sko, som både kan bruges til hverdag, til fritiden, til lange gåture eller en bytur, så er kvalitetssko fra dette designerbrand et oplagt valg.

Støvler fra dette mærke er kendetegnet ved det klassiske cool og rå look, og støvler såvel som sko har en rigtig god pasform og komfort. Lædermaterialet og de tykke såler gør støvler og sko utroligt behagelige at have på. Fodtøj fra dette mærke har gennem tiderne været populært hos alt fra minearbejdere til goth og punkere inden for musikscenen. Brandet fremstår i dag både klassisk og moderne og appellerer bredt til både voksne og børn. I kollektionerne finder man således både de klassiske Dr. Martens 1460 og Dr. Martens 1461 modeller. Farvepaletten er vokset, så det i dag ikke kun er klassiske sorte og brune modeller, men også pink, rød, blå og blomstrede støvler, du finder i sortimentet.

Er du online for at finde et Dr. Martens udsalg, så kan du med fordel tjekke Dr. Martens tilbud hos Lounge by Zalando. Du kan gratis og helt uforpligtende tilmelde dig vores shoppingklub. Du vil herefter modtage besked om kampagnetilbud og udsalg i vores online outlet. Du kan spare helt op til 75%* på udvalgte produkter fra designerbrands.

DR. MARTENS OUTLET FOR HELE FAMILIEN

Går du og din familie op i mode og kvalitet, så finder du mange gode tilbud hos Lounge by Zalando. I vores Dr. Martens outlet finder du støvler og sko i mange størrelser til voksne og børn. Fodtøj fra dette brand er fremstillet i lækre – og bæredygtige – kvalitetsmaterialer, så du får virkelig en støvle eller sko i topkvalitet. De slidstærke materialer sikrer, at fodtøjet holder i lang tid og kan tåle et omskifteligt vejr. Støvler og sko har et unisex design og fås i den klassiske sorte model, men også i flotte brune farver eller friske farver som pink, blå eller rød.

Sko og støvler fra dette tidløse og cool brand kan let matches til forskellige outfits til både hverdag og fritid. Du kan have dem på, når du skal på arbejde, i fritiden – eller hvis du skal en tur i byen. Du kan eksempelvis klæde dig helt i sort og tage et par klassiske Dr. Martens støvler på, som understreger dit cool look, eller du kan iklæde dig et farverigt outfit, og så de smarte støvler eller sko give dit tøj noget ekstra kant. Dr. Martens er desuden ideelle til fritidsbrug, hvis du gerne vil gå lange ture eller lave udendørs aktiviteter.

Hold øje med Dr. Martens tilbud og find det rigtige par støvler til dit barn i en flot sort eller brun farve, eller vælg en af de flotte pink, blå eller røde modeller. Dermed kan du være sikker på, at dit barn får en kvalitetsstøvle på fødderne, som holder både til skolen og udendørs aktiviteter. Støvler og sko fra dette brand er desuden et godt valg til børn, fordi det er et robust stykke fodtøj, som samtidig er utrolig behageligt for barnet at have på. Støvlerne kan tåle at blive brugt, når barnet løber rundt på legepladsen, klatrer i træer eller skal lave outdoor-aktiviteter sammen med familien. I sommerperioden kan dit barn få glæde af et par smarte og robuste sandaler fra Dr. Martens, som samtidig giver god støtte og luft til fødderne.

dr_martens_outlet_3_CM

SPAR PENGE I ONLINE OUTLET

Hos Lounge by Zalando finder du en række kendte designerbrands i god kvalitet. Deriblandt er Dr. Martens støvler og sko, som er kendt for deres høje kvalitet og klassiske, moderigtige unisex-design. I Dr. Martens outlet finder du gode tilbud, og du kan dermed spare penge på designerstøvler og -sko. Uanset om du køber fodtøj til dig selv eller hele familien, så er der et stort udvalg til favorable priser.

Det er nemmere end nogensinde at handle online og købe kvalitetsprodukter på udsalg. Du kan besøge Lounge by Zalando online, når det passer dig. Som medlem af vores shoppingklub holder vi dig orienteret om de tidsbegrænsede kampagnetilbud, rabatter og Dr. Martens udsalg. Du kan dermed finde sko og tøj både til dig selv og hele familien, som er stilfuldt og moderigtigt samt i topkvalitet – og så endda med store besparelser.