Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Monki på udsalg

Monki - din stilfulde spilleplads! Find de nyeste trends, farverige mønstre og sjove statement styles hos os. Bliv inspireret og leg med din personlige stil!

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Tag på online sale i Monki outlet

I Monkis outlet hos Lounge by Zalando finder du ofte et stort udvalg af brandets lækre tøj, sko, tasker med videre. Tøjet fra Monki er behageligt at have på og er designet, så det giver dig frihed til at bevæge dig, gør dig synlig i gadebilledet og passer godt til både dage på jobbet, og når du skal direkte videre fra kontoret til kærestedaten.

monki_outlet_2_CM

I kundeklubben hos Zalando bliver du præsenteret for det ene gode tilbud efter det andet, og det er her, du ofte finder det, der længe har stået på din ønskeseddel – og tilmed til utroligt lave priser. Du melder dig ind i Lounge by Zalando kundeklubben på vores hjemmeside, hvor du også kan få et godt overblik over alle de varer, der er på sale i de forskellige designer-outlets. Du kan desuden melde dig ind ved at downloade Lounge by Zalando appen og bruge den som dit redskab til at finde de allerbedste tilbud.

FÅ ET NYT OUTFIT TIL DE BEDSTE PRISER

Måske synes du, at sommer-, vinter- eller efterårsgarderoben trænger til en udskiftning eller blot en opfriskning? Monkis outlet giver dig mulighed for at skifte ud og skifte rundt og gøre din garderobe klar til den nye sæson. Mangler du mon en let, sjov kjole til havefesten? Eller en klassisk sort kjole til første besøg hos din nye svigermor? Eller en hel garderobe fyldt med straight leg jeans, striktrøjer, skjorter, toppe og frakker? Eller nye bikinier, shorts, strandkjoler og sandaler, så du bliver klar til at gå sommeren i møde?

Næsten uanset, hvad du mangler, kan du få inspiration og gode tilbud hos Lounge by Zalando, og finder du et godt tilbud på et online sale, gælder det om at slå til, før varen bliver udsolgt! Du kan handle ubegrænset i alle outlets og tjekke ud samlet, selvom du har handlet hos flere forskellige brands, på den måde får du et samlet beløb til betaling, hvilket gør din shoppingoplevelse nemmere og mere overskuelig.

monki_outlet_3_CM

Hos Monki finder du "alt" lige fra varme dunjakker til kulørte bikinier. Også hvis du mangler udstyr til dine ture i træningscentret kan brandet hjælpe og udvalget til træning består af både shorts, tights, træningsbukser, sportstoppe, sweatshirts og sneakers.

Også smykker i form af ringe, øreringe og halskæder er brandet leveringsdygtige i, og så er skoene fra Monki virkelig i en klasse for sig. Du kan finde alt fra helt flade sandaler til frække, forførende støvler med hæl. Du kan nemt komme til at blive klædt i tøj og ting fra Monkis kollektioner fra top til tå og fra inderst til yderst, og du vil helt sikker føle dig godt tilpas lige meget hvilke varer, du køber.

Køb nyt med god samvittighed

Meget af brandets tøj er fremstillet af bomuld, og derfor er bomuldsproduktion vigtig for Monki. 100% af det bomuld, der bruges i produktionen, dyrkes bæredygtigt eller fremstilles af genanvendt bomuld. Bomuld købes fra producenter, der er en del af Better Cotton Initiative, og produceret med et reduceret forbrug af vand og uden brug af skadelige kemikalier, ligesom der fokuseres på arbejdernes trivsel. Genanvendt bomuld produceret af genbrugstøj reducerer både vandforbrug og klimapåvirkning.

Monkis denimsortiment er fremstillet af 100% certificeret økologisk bomuld, badetøj fremstilles af genanvendt polyester og polyamid, og andre varer er fremstillet af mindst 50% økologiske materialer dyrket uden syntetiske pesticider og uden gødning eller genmodificerede frø. Sko mærket med bæredygtighed er for eksempel fremstillet af mindst 50% vandbaseret polyuretan – altså kunstlæder, der fremstilles uden kemiske opløsningsmidler, med op til 95% mindre forbrug af vand samt med brug af mindre energi.

Kom først til mølle til vores online udsalg i de mest populære outlets

Vil du være en af de første, der bliver informeret om nye sales, uhørlige tilbud og nye brands? Så skal du tilmelde dig Lounge by Zalando nyhedsbrevet, hvor vi informerer dig om både nye sales, kommende sales og andre nyheder, vi mener, du vil blive glad for at få.

Du kan tage Lounge by Zalando med på farten i din sikkert travle hverdag. Du kan tjekke dagens bedste tilbud, mens du venter på bussen, når du tager en pause fra skærmen, eller mens du drikker din formiddagskaffe. Du kan shoppe løs på alle tider af døgnet og altid finde de allerbedste tilbud både i appen og på vores hjemmeside.