Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

GAP på udsalg

Find din stil med GAP på tilbud! Udforsk vores farverige outlet med tøj, der favner forskellige snit og materialer. Opnå et moderne og komfortabelt look til en fantastisk pris.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Skab et look der emmer af god stil med GAP

GAP er utvivlsomt eksperter, når det kommer til at skabe fantastiske styles i denim. Igennem årene har det amerikanske brand dog også kreeret kollektioner, der byder på designs i et væld af andre tekstiler, farver og størrelser. Hos Lounge by Zalando kan du udforske et stort outlet af tøj fra GAP, der beviser, at mode altid kan være komfortabelt.

gap_outlet_2_CM

Dyk ned i et farverigt outlet af modetøj

GAP har aldrig lagt skjul på deres kærlighed til denim, hvilket fra første dag har skinnet igennem i brandets smarte kollektioner. Historien bag det amerikanske brand begyndte da også med en ambition om at skabe det perfekte par jeans. Det er en ambition, der i dag har resulteret i et væld af stilige udgaver af netop de klassiske denimbukser. Alene størrelsen af dette sortiment fortæller lidt om den inklusive linje, som kendetegner GAP og deres utallige kreationer. Hos Lounge by Zalando vil du derfor kunne vælge imellem forskellige snit og pasformer såvel som looks.

Der er med andre ord et par perfekte jeans til enhver kropstype og enhver smag. I det alsidige outlet vil du også støde på mange andre styles, som spænder bredt fra mønstrede kjoler til enkle T-shirts. De bløde designs i bomuld kan for eksempel nemt kombineres med de behagelige bukser og en denimjakke, hvis du leder efter et simpelt outfit, som fungerer ideelt på farten. Det er moderne designs, der forener funktionelle egenskaber med en stilren æstetik.

gap_outlet_3_CM

Kvalitet og Bæredygtighed

Vores brede udsalg af GAP tøj består af forskellige styles, der i brandets ånd byder på noget til modeelskere i alle aldre. Store og små størrelser går alle hånd i hånd med gode tilbud, som giver dig og dine børn muligheden for at finde kvalitetssikre kreationer til en billigere pris. Den velkendte kvalitet kommer til udtryk i tøjets slidstærke karakter samt i den grønne tråd af bæredygtighed, der væver sig på kryds og tværs af kollektionerne. Brandets øgede fokus på naturen er i særdeleshed let at spotte, når det kommer til produktionen af deres tekstiler.

Økologisk bomuld er iblandt de materialer, der spiller en betydelig rolle i styles til både børn, unge og voksne. Det holdbare og bæredygtige stof kommer fra landbrug, hvor ansvarlighed og miljømæssige hensyn er vigtige ingredienser i produktionen. Resultatet er tøj, som lever op til dine forventninger til funktionalitet og flot design samtidig med, at det skruer ned for din garderobes samlede CO2 aftryk. Bliv medlem af Lounge by Zalando og dyk ned i en verden af mode, hvis høje og grønne mål kan måle sig med de ligeledes høje besparelser.

Oplev et udsalg fyldt med smarte designs

Vi har skabt Lounge by Zalando for, at vores medlemmer kan skabe deres drømmelooks, uden at det koster en formue. I vores GAP outlet kan du af samme grund udforske en lang række af brandets stilige designs og få store besparelser. Hos os vil du blive budt velkommen i et univers af behagelig mode fra GAP, som er kendetegnet af en høj kvalitet og en lav pris.

Blive gratis medlem hos Lounge by Zalando og få adgang til:

  • Spændende daglige tilbud på mode og livsstilsprodukter
  • Besparelser på op til 75% på dine yndlings produkter, sammenlignet med vejl. udsalgspris
  • Et udvalg på mere end 2500 topbrands
  • Gratis returret, hvis du ombestemmer dig!