Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Jeans på udsalg

Jeans er mere end bare et par bukser. Det er en livsstil. Vores udvalg omfatter et bredt udvalg - fra skinny jeans til bootcut. Køb dine nye jeans i dag og gå aldrig på kompromis med stil. Klar til at få dig i gang? Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find dine næste jeans hos Lounge by Zalando

Det store jeans udsalg fra Lounge by Zalando bringer mode og alsidighed til din hverdag - og det er til reducerede priser. Tilmelder du dig Lounge by Zalando i dag, kan du spare helt op 75%* på attraktive modeller. Det vil sige, at du kan krybe i et par modejeans uden at kompromittere månedens budget.

jeans_outlet_2_CM

Straight, slim, relaxed: alle jeans præsenteret i dette udsalg

Kryb i et klassisk look, der aldrig går af mode. Det store jeans udsalg fra Lounge by Zalando gør det muligt for dig at lege med dit udtryk. Vi har alle typer og modeller. De mange jeans er hentet hjem fra kendte mærker som blandt andre Wrangler, Weekday og Levi’s. Altså er det ligetil at invitere de store mærker inden for i din garderobe.

High rise er det topmoderne snit, som harmonerer med en kropsnær eller kort top. Vælger du en top i en længere udgave, er der modepoint at hente hjem ved at stoppe toppen i bukserne. Den høje talje må meget gerne være synlig. Low rise er derimod den perfekte makker til T-shirts.

Du kan også gøre dit udtryk unikt ved at vælge, om dine jeans skal være straight, slim eller relaxed. Er du til modellen, som favner og fremhæver dine former, er straight eller slim lige sagen. Foretrækker du det løse, afslappede look, er relaxed fit den ultimative model til dig.

jeans_outlet_3_CM

Bliv klar til hverdag og fest med vores jeans på tilbud

Årene går. Årtierne skifter. Det samme gør moden. Enkelte ting hænger dog ved. Eksempelvis har du kunnet krybe i et par jeans i alle årtier vel vidende, at der er overensstemmelse mellem dig og de nyeste tendenser.

Jeans er og bliver go-to delen, du kan bruge i et utal af sammenhænge. Kombiner dem med en elegant top og et par lækre høje hæle, og du er klar til en festlig aften ude i byen. Tilsæt en blød striktrøje eller en klassisk skjorte, og du er klar til hverdagen. Mulighederne for at kombinere er uendelige.

Tag dig godt af dine jeans og de tager sig godt af dig

Passer du ekstra godt på dine jeans, er det endda muligt at bringe dem til endnu et årti. Undgå så vidt muligt at vaske dem ofte. Sådan forlænger du levetiden. Overvej om der virkelig er behov for en vask, eller om lidt frisk luft kan gøre det. Vælger du en vask, er lave grader og tøj vendt på vrangen vejen frem. Små fif og god vedligeholdelse gør, at du kan få ekstra glæde af dine jeans.

Lounge by Zalando giver dig eksklusiv mode på tilbud

Tilslut dig til et fællesskab bestående af 50 millioner modefans. Bliv medlem af Lounge by Zalando og høst alle fordelene, som de daglige tilbud. Vi gør det muligt for dig at spare helt op til 75%* på alle dine favoritmærker. Altså er det langt fra kun jeans på tilbud, du kan købe hjem. Vores sortiment er stort og varieret. Faktisk giver vi dig tøj fra mere end 2500 velkendte mærker, så du kan udstyre garderoben med et væld af favoritdele. Vores mål er at blive din go to leverandør af mode.