Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

VILA på udsalg

VILA: Udforsk dansk elegance til fortryllende priser. Hos Lounge by Zalando åbner VILAs outlet døren til op til 75%* rabat på dansk design. Lad dig forføre af daglige tilbud og genopliv din garderobe med stil.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

VILAS OUTLET: MUSTHAVES OP TIL 75%* NEDSAT

Hos Lounge by Zalando finder du hver dag nye, fantastiske tilbud. Blandt andet i VILAs outlet, hvor du kan købe det danske brand til utrolige priser, når tøj og accessories er på sale. Lounge by Zalando har hver dag nye, uimodståelige tilbud fra alverdens kendte brands, og du kan næsten altid finde tøj og ting, der er sat ned med op til 75%* rabat.

vila_outlet_2_CM

Tjek Lounge by Zalando via appen, mens du venter, eller gå online på hjemmesiden og få det helt store overblik over dagens bedste tilbud. Du kan få besked om nye sales, gode tilbud og kommende sales, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, som vi udsender, når vi har flere gode tilbud. Men du kan også bare tjekke os, lige der hvor du har tid og lyst, og vi er næsten sikre på, at du hver gang vil finde nyheder og i al fald de allerbedste tilbud.

FIND DIN STIL FRA VILA PÅ UDSALG

Dette danske brand er til dig, der gerne vil bruge tøj til at fremhæve din personlighed. Enkelthed er nøglen og et gennemgående tema i VILAs kollektioner. Leder du efter luftige, blomstrede og mønstrede sommerkjoler, er VILAs outlet det helt rigtige valg, men du kan også gå til VILA for at blive opdateret på formelt tøj til kontoret i form af velsiddende bukser, lækre blazere, velsiddende jakker samt bluser, der matcher, sætter kulør på dagen og fremhæver dine fortrin.

Skal du til din bedste vens bryllup, til mormors 70 års fødselsdag eller bare til årets bedste fest, kan du købe det helt store skrud hos VILA. Hvad enten det skal være en kort eller lang, kulørt kjole, en enkel sort eller en smart cocktailkjole og en jakke eller trøje til at fuldende det perfekte look, kan du sikkert finde det på sale hos Lounge by Zalando.

vila_outlet_3_CM

KVALITET, DESIGN OG DETALJER PÅ SALE

VILAs mål er at skabe mode med fokus på kvalitet, design og detaljer. I VILAs outlet hos Lounge by Zalando finder du derfor blandt andet blomstrede kjoler, smukke nederdele og toppe med udsøgte detaljer. Og der er blonder, snørelukninger, vidde i skørterne og stramme detaljer, der giver dig lige præcis det look, du er ude efter. Tag også et kig på Vijasmin Festival shortsene, Vipauline modellerne, Vivivian Gundy eller nogle af de andre modeller. Er du ikke til shorts, kan du kigge efter en af VILAs mange korte nederdele, hvor du kan vælge mellem både de vide og de stramme, dem med blonder og flæser samt lange, korte eller medium.

VILA TÆNKER PÅ MILJØET, NÅR DE KLÆDER DIG PÅ

Hvis det er vigtigt for dig, at de brands, du elsker, tænker på at bevare kloden for eftertiden, kan du trygt handle online i VILAs outlet. Du kan vælge de bæredygtige modeller, som for eksempel Vidreamers-serien, men også i de produkter, der ikke er mærket med bæredygtighed, spiller klimaet ind i produktionen.

Hos VILA forsøger man at øge brugen af ​​mere bæredygtige materialer og at finde renere produktionsmetoder, og der arbejdes blandt andet på at reducere forbruget af vand, kemikalier og energi. Brandet er for eksempel medlem af Better Cotton Initiative, der arbejder på at gøre verdens bomuldsforsyning mere bæredygtig.

I produktionen hos VILA anvendes flere og flere genbrugsmaterialer. For at mærke produkter med bæredygtighed skal de opfylde visse krav – blandt andet: Polyesterprodukter skal indeholde mindst 20% genbrugt polyester frem for nyfremstillet polyester, hvilket betyder, at produkterne er fremstillet med mindre vand- og energispild. Andre bæredygtighedsmærkede produkter indeholder mindst 50% økologiske materialer dyrket uden syntetiske pesticider, gødning eller genmodificerede frø. Dette betyder, at der kan spares op til 90% vand sammenlignet med konventionel landbrug.

FIND LOUNGE BY ZALANDO ONLINE

Lounge by Zalando er til dig, der elsker gode tilbud, til dig, der elsker tidens bedste brands, til dig, der elsker at handle online og til dig, der synes, at det at tage på udsalg gerne må foregå hjemmefra, i pausen – eller mens du bliver transporteret fra den ene ende af byen til den anden.

Du kan handle når og hvor som helst, og du kan gå på opdagelse samt handle i alle outlets og betale varerne samlet ved udtjekning. På den måde finder du det bedste fra dine favoritbrands på den enkleste måde og kan forny garderoben uden at skulle rende fra butik til butik i en måske alt for travl hverdag.