Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Marc O'Polo på udsalg

Marc O'Polo - Perfekt stil til den moderne livsstil. Udforsk vores kollektion af tidløst tøj, der er designet til både komfort og elegance. Vælg blandt vores populære produkter som skjorter, bukser og jakker. Shop nu og opdag din nye favoritstil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Marc O’Polo outlet emmer af skandinavisk stil og gode besparelser

Hos Lounge by Zalando har du mulighed for at dykke ned i en verden fyldt med tilbud på fantastiske styles. I vores store Marc O’Polo outlet vil du opleve et alsidigt sortiment af brandets mange stilige kreationer, som strækker sig fra smarte accessories og sko, til smukke kollektioner af tøj.

Log ind og få gratis adgang til vores spændende udsalg.

clarks_outlet_2_CM

Skab dit drømmelook iblandt gode tilbud

Det er et alsidigt udvalg af styles, der venter dig i det store Marc O’Polo udsalg. I løbet af årene har det svenske brand lanceret kollektioner af både tøj, sko og endda accessories til modeelskere overalt i verden. Det er med andre ord ikke svært at skabe look efter look, som udelukkende består af brandets førsteklasses designs. Hos Lounge by Zalando kan du af samme grund finde et væld af styles, der kan benyttes hele året rundt og naturligvis til lidt af hvert. Her er nemlig tale om et brand, hvis moderne bud på skandinavisk mode egner sig godt til hverdagens gøremål, såvel som til uforglemmelige fester.

Enkle silhuetter, behagelige tekstiler og funktionelle snit går hånd i hånd med en simpel æstetik, som ikke overraskende passer godt til en lang række af forskellige anledninger. Brandets bløde skjorter er altid et godt udgangspunkt, da de er ideelle til afslappede shorts, samt skræddersyede bukser. Kombiner en af de mørke modeller med et par tætsiddende jeans og nogle stilige støvler, hvis din dag for eksempel byder på arbejde og hygge efter fyraften. De utallige designs fra Marc O’Polo er perfekte til dig, der elsker et outfit, som bare fungerer, når du er på farten.

clarks_outlet_3_CM

Et Marc O’Polo udsalg med fokus på elegant komfort

Marc O’Polo har igennem tiden bevist, at brandet i den grad forstår sig på kvalitet. Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til hverken store eller små kreationer. Af samme grund er der altid kræset for detaljerne, hvilket kommer til udtryk i alt lige fra selve designet, til valget af moderne materialer. Det er ligeledes her, at brandets skarpe fokus på komfort skinner igennem.

De mange kollektioner fra Marc O’Polo består af alsidige styles, der er lavet førsteklasses tekstiler. Det er i særdeleshed disse materialer, som blandt andet inkluderer varm uld og luksuriøs silke, der gør de forskellige designs til noget ekstra særligt. Dertil sikrer et hav af forskellige pasforme og størrelser, at du uanset smag og kropstype kan skabe et outfit, der ser perfekt ud på dig. Takket være deres høje kvalitet kan du trygt læne dig tilbage og blot fokusere på at vælge det design, som hører hjemme i din garderobe.

Få adgang til store besparelser og stilige designs

Hos Lounge by Zalando kan du finde dine drømmelooks, uden at det vil koste dig en formue. Med et gratis medlemskab hos Lounge by Zalando kan du nemlig få fordele så som:

  • Spændende daglige tilbud på mode og livsstilsprodukter fra Marc O’Polo samt andre kendte mærker
  • Få adgang til tilbud helt op til 75%, sammenlignet med vejledende udsalgspriser
  • Et udvalg på mere end 2500 topbrands, hvor Marc O'Polo selvfølgelig er i blandt
  • Gratis returret indenfor 31 dage, hvis du ombestemmer dig!

Besøg os i dag og se de utallige styles fra Marc O’Polo og andre førende brands.