Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Jakker på udsalg

Bliv klar til alle årstider med vores udvalg af jakker. Fra farverige sommerblazere til varme vinterdunjakker. Udforsk forskellige stilarter og materialer, alt sammen med unikke rabatter. Find din perfekte jakke og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Opdag vores jakker til alle årstider

I takt med at årstiderne skifter er der behov for nyt overtøj. Lounge by Zalando hjælper dig på vej med moderigtige jakker til nedsatte priser. Som medlem af Lounge by Zalando kan du spare op til 75%* på din næste jakke. Det gælder uanset, om du er på udkig efter en model til forår, sommer, efterår eller vinter.

jackets_outlet_2_CM

Pak dig ind i beskyttende jakker med et trendy look

Til hver en årstid hører sig en jakke. Lounge by Zalando klæder dig på til alle årstider, med et stort udvalg af jakker til reducerede priser. I de lune måneder kan du svinge en tidløs cowboyjakke eller elegant blazer over skulderen, så du er forberedt, når temperaturen daler. En farverig og stilren blazer sætter kulør på dine sommeraftener og gør sig suverænt til et par jeans. Cowboyjakken matcher søde sommerkjoler og stofbukser.

Forår og efterår byder på omskifteligt vejr. Her har du behov for mere beskyttelse. Pak dig ind i en lun overgangsjakke med let isolering, eller få fuld beskyttelse med en hardshelljakke. I vinterens måneder skruer vi yderligere op for de beskyttende egenskaber, så du kan komme godt igennem den kolde tid. Bløde dun, kraftig forring og store hætter er blandt nøgleordene for vinterens overtøj. De beskyttende egenskaber ledsages af alt fra et edgy til et klassisk look. På den måde er det let at finde en jakke, der matcher din personlige stil.

jackets_outlet _3_CM

Fyld garderoben med trendy jakker på tilbud

Sortimentet af jakker på tilbud er fuld af must-haves. Læderjakken har været en genganger i årtier. Det rå, edgy look kan noget. Forsøg dig med en kort model, som matcher alt fra et par jeans til et par løse stofbukser. Lad jakken stå åben, så du lader din T-shirt eller skjorte komme til syne.

Gør vintermånederne sjovere med en farverig dunjakke. Dun er og bliver et hit. Det er godt nyt, hvis du er blandt dem, der har nemt ved at fryse i den kolde tid. Du vælger helt selv, om du er til den figursyede eller puffede dunjakke.

En trendy trenchcoat kan absolut også noget, og det uanset om du er mand eller kvinde. En trenchcoat bringer det klassiske look frem i dig og gør sig godt til både hverdag og weekend.

Gør en god handel med Lounge by Zalando

Lounge by Zalando skruer 100% op for modefaktoren og de beskyttende egenskaber, men helt ned for prisen i dette udsalg af jakker. Faktisk kan du finde jakker på tilbud med en reduceret pris på helt op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris. Udvalget er stort og favner modeller fra mere end 2500 leverandører. Det betyder, at du kan gå på opdagelse blandt alle dine favoritbrands og nyde at gøre en god handel.

Når du tilmelder dig Lounge by Zalando, bliver du en del af enormt fællesskab. Faktisk har Lounge by Zalando intet mindre end 50 millioner medlemmer. Samtlige af vores medlemmer modtager dagligt gode tilbud og skelsættende modetips. Vores fællesskab er åbent for alle, der har lyst til at handle den nyeste mode til gode priser. Tilmeld dig i dag, og opdag de mange fordele.