Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Crocs på udsalg

Crocs er dit ultimative valg til komfortable og stilfulde sko. Uanset om du er på eventyr eller slapper af derhjemme, har vi et bredt udvalg af farver og designs til dig. Opdag dit nye yndlingspar i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Crocs til udsalgspriser hos Lounge by Zalando

Stort udvalg af Crocs kvalitetssko på udsalg. Spar op til 75%* på moderigtige sko, når du tilmelder dig Lounge by Zalando.

crocs_outlet_2_CM

Trendy og komfortable Crocs til nedsat pris

Forkæl dine fødder med et par nye Crocs til skosamlingen. Så får du et par moderigtige sandaler, som samtidig er bløde og behagelige at gå i. Det er ikke uden grund, at det amerikanske brand Crocs og den kæmpestore kollektion af sko er så populær. Skoene er eksempelvis designet som træsko eller sandaler, og du kan vælge netop det par, du bedst kan lide. Med denne type fodtøj kan du bevæge dig frit omkring med stor komfort, uanset om du er på arbejde, eller om det er i fritiden.

Denne type sko er fremstillet at et let gummimateriale, som gør skoen utrolig behagelig at have på. De skridsikre såler gør det sikkert at gå – både i et rask tempo og på glatte gulve. Crocs er praktiske at have på til mange forskellige formål. Det kan være, at du har et job, som kræver, at du står op i mange timer om dagen. Så er disse sko vældig komfortable at have på fødderne. Men du kan også sagtens have dem på derhjemme, når du gør rent indendørs, ordner have udendørs, lufter hunden, eller når du skal ordne forskellige ærinder. Crocs er nemme at stikke fødderne i, og de har en rem, som du kan spænde om hælen, så skoen sidder ekstra godt fast. Skoen har desuden huller, så der er god luftcirkulation til fødderne.

Udforsk kollektionen i outlet hos Lounge by Zalando og find den model, som passer til dig. Skoene fås i et væld af forskellige farver. De kan være ensfarvede eller flerfarvede med forskellige mønstre. Her er noget for enhver smag, både til voksne og børn. Du kan spare penge ved at købe sko fra dette mærke til hele familien, når du handler hos Lounge by Zalando. Det kræver blot, at du tilmelder dig vores shoppingklub, hvilket du kan gøre helt gratis og uforpligtende. Vi holder vores medlemmer opdaterede om alle de gode tilbud i outlet. Få mere kvalitet for pengene og køb Crocs på udsalg eller til rabatpris hos Lounge by Zalando.

Stor outlet med sko til hele familien

I et par sko fra dette brand bliver arbejde og fritid nemmere. Både voksne og børn vil få glæde af sko fra dette brand, hvor moderigtigt design møder funktionalitet, og det kommer der kvalitetssko ud af. Sko fra dette brand er praktiske at have på til hverdagens gøremål for de voksne, ligesom det er nemt for børn at hoppe i et par Crocs sko og løbe ud og lege. Selv helt små børn kan selv tage denne type sko på uden at skulle have hjælp til det.

crocs_outlet_3_CM

Sko fra dette mærke fås i mange forskellige farver. Du kan eksempelvis vælge klassiske farver som sort, hvid, blå, brun eller grøn, men du finder også mange stærke og spraglede designs, hvis du foretrækker det. Crocs til børn fås i mange glade farver og sjove designs. For børn er det også rart at have et par sko på i letvægtsmateriale, for det giver en større bevægelsesfrihed. Skoenes skridsikre såler gør det også nemmere at stå fast eller løbe. Når I har sko på i dette mærke, følger i samtidig tidens trend.

Gå ikke glip af tilbud

Hos Lounge by Zalando finder du løbende udsalg og tilbud på Crocs. Så hvis du ønsker at fylde skoskabet med farverige og komfortable sko fra dette mærke, så hold øje med nyhedsbreve og kampagnetilbud. Som medlem af vores shoppingklub får du de bedste tilbud, som gælder i en tidsbegrænset periode.

Spar penge på designersko – helt op til 75%* – når du benytter dig af de mange mulgiheder hos Lounge by Zalando. Få råd til mere ved at købe på udsalg og find nye lækre moderigtige sko til dig selv og din familie i vores outlet.