Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Timberland på udsalg

Timberland - Stilfulde og slidstærke sko og tøj til eventyrlystne sjæle. Udforsk vores sortiment af ikoniske støvler, komfortable jakker og meget mere. Find din perfekte stil i dag! Opdag nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(86)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Timberland er et mode- og livstilsbrand for hele familien

Timberland er kendt for sine praktiske og solide sko og støvler. Især de korte, gule boots med snøre. Men faktisk laver det amerikanske livsstilsbrand også fedt tøj og accessories til både mænd, kvinder og børn. Hos Lounge by Zalando, vores fællesskab for livsstil og mode, kan du finde tøj og sko fra Timberland og få mange gode tilbud.

timberland_outlet_2_CM

Find tilbud på Timberland hos Lounge by Zalando

Du kender helt sikkert Timberland. Måske har du endda ejet et par af deres ikoniske boots? Det amerikanske mærke er, som navnet antyder, et outdoorbrand, der producerer sko og tøj til dig, der har en aktiv livsstil. To brødre, Sidney og Herman Schwartz, havde en drøm om at skabe fodtøj, som kunne holde til det hårde vintervejr, som de selv kendte fra New England, USA, men samtidig være smart og moderigtigt. Det lykkedes og i starten af 1970’erne så den berømte gule støvle dagens lys. Det blev et vendepunkt for det lille skofirma, som op mod årtusindeskiftet voksede drastisk og blev til det globale livsstilsbrand, som vi kender i dag. Gå på opdagelse hos Lounge by Zalando, hvor du dagligt finder gode tilbud fra topbrands som Timberland.

Fra kvalitetsstøvler til tøj og accessories

De oprindelige støvler fra Timberland var inspireret af arbejdsstøvler. De var lavet af læder, som sømløst blev sat sammen med såler af syntetisk gummi. 100% vandtætte og mindst lige så komfortable. Selv om de vandtætte og åndbare støvler oprindeligt var målrettet aktive outdoortyper, så blev de gule støvler et kæmpe hit blandt college-studerende og folk i storbyerne. Populariteten tog til og bredte sig med tiden til resten af verden. De superfede støvler fra Timberland er utroligt alsidige. Du kan bruge dem som vinterstøvler og vandrestøvler eller blot som en moderigtig del af dit hverdagsoutfit.

I dag har brandet dog udvidet deres kollektion til også at omfatte en række andre modeprodukter, som for eksempel sweatshirts og T-shirts og en masse fede accessories, som caps og rygsække. De laver naturligvis stadig støvler, men i dag finder du også lækre sneakers, sko, sandaler og andre kvalitetssko til hele familien.

Oplev Lounge by Zalando, hvor du kan finde masser af fede styles fra Timberland og andre brands. Tjek de daglige udsalg og vores outlet.

timberland_outlet_3_CM

Bliv en del af vores modefællesskab og kom til udsalg hver dag

Få inspiration til dine modefund hos Lounge by Zalando, som på én gang er en app og et fællesskab for dig, der interesserer sig for mode og kan lide at få de fedeste tilbud og daglige udsalg på kendte brands, som blandt andet inkluderer Timberland. Find de fedeste styles til hele familien i vores outlet. Her kan du også finde bæredygtige tilbud fra de forskellige brands. Vi har mærket de bæredygtige styles, for eksempel tøj og sko, der er lavet af genbrugsmaterialer, så det bliver så nemt som muligt for dig at finde dem.

  • Tilmeld dig Lounge by Zalando ganske gratis
  • Modtag daglige tilbud på mode- og livstilsprodukter
  • Spar op til 75%, sammenlignet med vejledende udsalgspriser på dine yndlingsprodukter
  • Send retur ganske gratis
  • Altid mere end 2500 topbrands at vælge mellem