Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Billi Bi på udsalg

Billi Bi - sko til enhver anledning. Find dit perfekte par i vores fantastiske udvalg af stilfulde sko. Fra trendy sneakers til elegante støvler, vi har det hele. Opdag din stil i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop Billi Bi med store rabatter hos Lounge by Zalando

Billi Bi er en familieejet virksomhed, der i mere end 25 år har leveret sko i højeste kvalitet. Faktisk er brandet et af de mest populære i Danmark, hvilket absolut ikke er uden grund. Hos Lounge by Zalando elsker vi håndværk, kvalitet og sans for detaljer. Dette brand leverer det hele og lidt til. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde dig kvalitetssko til rigtig skarpe priser. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, læne dig tilbage og modtage fede tilbud i din indbakke som medlem af vores modeklub.

billibi_outlet_2_CM

Shop kompromisløst dansk design fra Billi Bi

Billi Bi designer sko til dig, der ikke vil gå op kompromis med hverken stil, materialer eller komfort. Brandet designer alle deres sko i København, hvorefter deres eksperter håndlaver dem i Portugal og Spanien. Deres brede kollektioner henvender sig til alle årstider og arrangementer, men de har deres overlegne kvalitet og rene linjer til fælles. Denne danske skoproducent byder på alt fra klassiske vinterstøvler i det blødeste læder til pangfarvede stiletter, der med sikkerhed bliver lookets statement piece.

Spar penge på udsøgte Billi Bi støvler og sko

Hvis du nemt forelsker dig i ét enkelt brand og leder efter en trofast makker, der altid leverer kvalitet og stil, så er Billi Bi svaret. Hos Lounge by Zalando har vi ofte flere af brandets nyeste og mest populære modeller på udsalg, så du kan tilføje nye godter til skohylden uden at gå på kompromis med budgettet. I vores store Billi Bi udsalg finder du stort set alle former for fodtøj. Fra den feminine ballerina og de elegante stiletter, til de praktiske vinterstøvler som holder til al slags vejr.

billibi_outlet_3_CM

Billi Bi støvletter til hverdag og fest

Ligegyldigt om du er på jagt efter festlige Billi sko til hverdagen, festlige stiletter eller praktiske vinterstøvler, er det alfa og omega, at de sidder godt om fødderne og er komfortable at have på. Dertil kommer, at skoen selvfølgelig skal være veldesignet og matche din personlige stil. Minimalisten elsker Billi Bi støvletter! Hvad end det er klassiske modeller eller iøjnefaldende varianter, du leder efter, ved du, du kan finde dem lige her i vores store Billi Bi udsalg.

Køb sko i høj kvalitet hos Lounge by Zalando

Billi Bis mange års erfaring betyder ikke bare, at du får håndværk baseret på stærk erfaring. Du shopper også sko, støvler og sandaler hos et brand, der har sans for tidens mode og tidssvarende design. Der står nemlig hele tre generationer bag brandet succes, og deres hårde arbejde kan mærkes i brandets stilrene sko i absolut topkvalitet. Billi Bi støvler og sko er designet i Danmark, hvorefter skoene produceres i Spanien og Portugal. Denne europæiske designprocess er med til at give brandet deres unikke kant.

Spar penge på kvalitet som medlem af Lounge by Zalando

Det er super nemt og hurtigt at blive medlem hos os. Alt du skal gøre er at oprette en profil med din e-mail. Simpelt og lige til. Herefter bliver du den første til at modtage information om vores Billi Bi udsalg samt vores nyeste outlets fra et væld af velkendte brands og designere. Du kan spare op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris, og medlemskabet er helt gratis. Desuden får medlemmer gratis returret inden for 31 dage!