Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Didriksons på udsalg

Didriksons har alt, hvad du har brug for til en stilfuld og aktiv livsstil. Udforsk vores sortiment af jakker, regntøj og meget mere. Find din stil og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Didriksons til nedsat pris hos Lounge by Zalando

Find lækkert outdoor beklædning i mærket Didriksons hos Lounge by Zalando. Der er penge at spare, når du tilmelder dig vores shoppingklub og benytter dig af Didriksons tilbud.

didriksons_outlet_1_CM

Stilfuldt og funktionelt tøj til voksne og børn

Didriksons er kendt for sit funktionelle og moderigtige tøj til voksne og børn. Når du køber tøj fra dette designerbrand, er du sikker på at få god kvalitet. Beklædningsdelene er fremstillet i kvalitetsmaterialer, som er slidstærke, holdbare og åndbare. Det kan tåle at blive brugt af aktive voksne og børn, som tilbringer tid udendørs i naturen eller på legepladsen.

Besøg vores Didriksons outlet og spar penge på dit næste køb af stilfuldt og funktionelt tøj til udendørsbrug. I vores store sortiment finder du tøj, sko og tilbehør fra mange kendte designerbrands. Går du specifikt efter gode Didriksons tilbud, så finder du dem også her. Du kan med fordel tilmelde dig Lounge by Zalando. Det er gratis og uforpligtende. Så kan du gøre brug af vores kampagnetilbud, hvor vi indimellem tilbyder vores kunder besparelser på helt op til 75%*. Du kan dermed fylde garderoben med lækkert kvalitetstøj til hele familien til nedsat pris.

Iblandt vores mange Didriksons tilbud finder du regnfrakker, vinterjakker, parkaer og flyverdragter til både voksne og børn i mange moderigtige modeller og farver. Det er lækkert, varmt og komfortabelt tøj at have på, uanset hvor koldt eller vådt det er udendørs. Didriksons arbejder ud fra en designfilosofi om, at tøjet skal tilpasses vejret, ikke omvendt. Når du er klædt i tøj fra Didriksons, er du klar til at gå udendørs i alt slags vejr året rundt.

didriksons_outlet_2_CM

Didriksons outlet med tøj i mange designs og størrelser

Kan du lide at klæde dig stilbevidst i tøj, som matcher sæsonen og tidens modetrends? Så er vores Didriksons sortiment helt sikkert noget for dig. Her finder du nemlig udendørstøj, som passer til enhver årstid, og som holder dig varm og tør, samtidig med at du ser trendy ud. I vores designeroutlet finder du desuden accessories som vanter, huer, halstørklæder, som matcher til jakker og regntøj, så du altid kan gå moderigtigt klædt.

Tøj fra dette designerbrand er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer, som er holdbare og slidstærke. Tøjet er desuden åndbart, så du kan have det på, og altid føle dig komfortabel. Mærket producerer regntøj med PFC fri overfladebehandling og har fokus på miljøvenlig tøjproduktion. Didriksons tilbud omfatter derfor også bæredygtige kollektioner. Så er du en klimabevidst forbruger, der gerne vil købe tøj, som er fremstillet på en måde,, der tager hensyn til miljø og mennesker, så er Didriksons et rigtig godt valg.

Du kan købe tøj til hele familien og spare penge i vores Didriksons outlet. Uanset dine børns alder kan du finde tøj, som passer i størrelsen. Vælg mellem mange forskellige unisex-modeller eller find beklædning i dit barns yndlingsfarver. Iklædt tøj fra dette mærke kan dine børn bevæge sig frit udendørs i alt slags vejr, og tøjet kan holde til at blive vasket uden at tabe form eller farve.

Benyt dig af Didriksons tilbud

Står du og skal finde vintertøj, varme luffer eller regntøj til hele familien, eller forbereder I en skitur, hvor I har behov for skidragter? Så er der masser af muligheder for at finde den helt rigtige påklædning i Didriksons outlet hos Lounge by Zalando. Du kan samtidig se udvalget af smarte moderigtige trenchcoats, som passer perfekt til foråret.

Hos Lounge by Zalando finder du løbende gode tilbud. Vi sørger for, at du bliver holdt opdateret om de nyeste modetrends og får inspiration til din påklædning. Du får mulighed for at benytte dig at favorable kampagnetilbud gennem vores shoppingklub. Det er gratis og uforpligtende at være medlem. Du kan nemt tilmelde dig på hjemmesiden allerede i dag.