Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Denimjakker på udsalg

Forkæl din garderobe med rå skandinavisk stil! Denimjakken passer ind i enhver garderobe og til enhver stil. Shop forskellige denimdesigns, som nemt kan styles med en bluse, T-shirt eller en lækker striktrøje.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Fede deals på denimjakker

I den rå og moderne garderobe er denimjakken et must-have. Selvom moden skifter, så er der altid plads til denne ikoniske overdel. Bliv medlem hos Lounge by Zalando, og shop denimjakker fra velkendte brands og designere med op til 75% rabat i forhold til den vejledende udsalgspris. Med nye daglige deals og mere end 2.500 brands at vælge imellem er du sikret en unik shopping-oplevelse hver dag.

denim-jackets_outlet_2_CM

Pift garderoben op med smukke cowboyjakker

Elsker du at udtrykke dig selv gennem din stil? Så må du ikke snyde dig selv for en tidløs cowboyjakke. Den er perfekt både som overgangsjakke og som et ekstra pift til looket. Det rå denim hjælper med at give dit outfit dybde og tekstur, hvor det er perfekt sammen med items i bløde materialer som uld, bomuld eller silke.

Hvis du vil have et look, som fanger opmærksomheden, kan du vælge en cowboyjakke til kvinder i pangfarver eller med iøjnefaldende detaljer som nitter eller sten. Er du mere til det afdæmpede og ensfarvede, kan du som medlem hos Lounge by Zalando shoppe eksklusive denimjakker i washed denim. Match den med jeans og en T-shirt for et tidløst look, eller bær den over en blomstret kjole for et feminint look med kant.

denim-jackets_outlet_3_CM

Shop stilfulde denimjakker til damer og herre

Når du melder dig ind hos os, bliver du budt velkommen ind i et eksklusivt modeunivers spækket med items fra velkendte designere og brands. Vi sørger altid for, at der er noget, som kan få ethvert bankende modehjerte til at slå et ekstra slag. Vores udvalg af cowboyjakker til herrer og damer er selvfølgelig ingen undtagelse.

Er det en ægte klassiker, du leder efter, så bør du gå efter vores hoftelange modeller. Dette flatterende snit går perfekt sammen med højtaljede bukser og nederdele, men kan også give et par klassiske chinos eller palazzo-bukser en afslappet edge. Vi har nøje udvalgt denimjakker i forskellige farver og looks, så du kan finde garderobens næste go-to til både hverdag og fest.

Gør Lounge by Zalando til dit næste fashion-stop

Gå på opdagelse i vores unikke fashion-outlet, og opdag fantastiske tilbud på alt fra sorte denimjakker til kjoler og smukt tilbehør til hjemmet. Det er nemt og hurtigt at blive medlem, og så er det selvfølgelig helt gratis. Du tilmelder dig blot med din mailadresse, hvorefter du med det same modtager eksklusive tilbud direkte i din indbakke.

Hvis du downloader vores Lounge by Zalando-app, kan du få de nyeste deals på telefonen. Her kan du holde dig opdateret på vores nyeste tilbud og blive en af de første til at opdage smukke denimjakker og meget andet lækker mode til en skarp pris.

Er du klar til at opgradere din garderobe og spare masser af penge? Tilmeld dig i dag, og opdag denimjakker og meget mere fra mere end 2.500 fantastiske brands og designere.