Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Colmar på udsalg

Shop Colmar jakker og skisæt, der føjer en unik kombination af teknisk innovation og fransk design til garderoben. Dette ikoniske brand designer overtøj og tilbehør, der appellerer til både fashionistaer og sportseksperter.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Colmar: fransk elegance og innovation til skarpe priser

Colmar har gennem de seneste 100 år cementeret sig som en ledende aktør inden for modeverdenen med sin rige håndværkshistorie, enestående designs og tidløse æstetik. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du sparer masser af penge på brandets mest populære designs. Det er gratis og hurtigt at blive medlem, og du får selvfølgelig gratis retur.

colmar_outlet_2_CM

Store rabatter på lækre Colmar overtøj

Dette franske brand blev grundlagt i den idylliske by Monza i Italien, hvorfra de stadig henter inspiration til deres fantastiske kollektioner. Ved at kombinere traditionelt håndværk med tekniske materialer føjer de hele tiden til deres imponerende portefølje af produkter, der passer til både sneklædte pister og storbyens oplevelser. Brandets æstetik oser af subtil luksus. Forelsk dig i deres flotte bløde farvekombinationer i sorte, beige og brune nuancer samt omhyggeligt udvalgte detaljer med jakker og overtøj, der er lige så komfortabelt, som det er smukt.

Hos Lounge by Zalando elsker vi at forkæle dig med tilbud på Colmars jakker til børn og voksne, så du kan bruge pengene på at opleve pister, natur og tid med familien i stedet. Hvis du mangler jakker til årets store skitur, så går du aldrig galt i byen med Colmar jakker. Shop luksuriøse dunjakker med enkelte designdetaljer, der nemt matches med resten af dit skitøj. Du kan selvfølgelig også gå efter det gennemførte look og købe brandets smukke skisæt.

colmar_outlet_3_CM

Få adgang til vores Colmar online outlet 

Et nøgleelement i brandets popularitet er virksomhedens fokus på teknologisk innovation og bæredygtighed. Både designs til voksne og de underskønne Colmar jakker til børn er berømte for at anvende avancerede materialer, der ikke kun tilbyder maksimal varme, men også er lette og åndbare. Den konstante stræben efter perfektion har gjort brandet til det foretrukne valg for dig, som vil have både funktionalitet og stil. For et urbant feel kan du kombinere jakkerne med højskaftede støvler til vinterbrug, hvor afterski på pisten er perfekt i kombination med et par chunky sne-boots.

I begyndelsen skabte det franske brand primært eksklusive strikvarer, men i 1930’erne udvidede de heldigvis deres sortiment med deres ikoniske skijakker og overtøj. Vores medlemmer kan selvfølgelig også spare stort på deres lækre huer, handsker og halstørklæder i ultrablød uld og bomuld. Brandet har formået at opretholde en tidløs æstetik, der transcenderer tidens trends. Fra stilfulde urban wear-kollektioner til specialiserede sportskollektion – du finder det hele hos Colmar outlet online.

Forkæl dig selv med et medlemskab hos Lounge by Zalando

Når du melder dig ind hos os, kan du sparer op til 75 % sammenlignet med den vejledende salgspris. Foruden Colmars æstetiske kollektioner, kan du spare masser af penge på mere end 2500 velkendte brands og designere. Det er gratis og tager ingen tid at blive medlem. Du vil med det samme modtage mails med vores eksklusive deals – helt uforpligtende selvfølgelig. 

Vil du have vores rabatter lige ved fingerspidserne? Så skal du bare downloade Lounge by Zalando-appen. Her får du notifikationer om vores nyeste deals, så du kan shoppe lækre items med store rabatter, når du er på farten.