Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Villeroy & Boch på udsalg

Skab dit drømmehjem med Villeroy & Boch. Virksomheden har i flere århundrede designet interiør, der oser af tidløs elegance og exceptionelt design. Forkæl øje og sjæl med deres underskønne kollektioner.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Villeroy & Boch – moderne interiør og klassisk håndværk

Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, får du adgang til en verden af eksklusive deals på interiør og mode. Det er helt gratis og uforpligtende at blive medlem. Få store rabatter på alle lækkerierne i vores Villeroy & Boch lagersalg eller gå på opdagelse blandt mere end 2500 velkendte designere og brands.

villeroyboch outlet 2 CM

Tallerkener fra Villeroy & Boch til det stilrene køkken

Vores medlemmer kan shoppe tidløs service som skåle, stel og tallerkener fra Villeroy & Boch. Virksomheden er kendt verden over for deres veldesignede stel og livsstilsprodukter, som gør ethvert måltid til en oplevelse. Hos os kan du spare penge, når du shopper service, glas og bestik kollektioner i tidløst design. 

Fra den hurtige frokost til årets store samlingspunkter som jul, nytår og fødselsdage – Villeroy & Boch stel passer til alle livets begivenheder. Deres produkter er ikke bare i høj kvalitet, de kommer med elegante detaljer som passer ind i ethvert hjem. Hvad end du er til enkle blomsterdetaljer, matchende ensfarvede stel eller vil mikse og matche i din service i kontrasterende farver, så kan du gøre det her.

villeroyboch outlet 3 CM

Shop tidløse designs i Villeroy og Boch lagersalg

Klassisk elegance, udsøgt kvalitet og innovativt design – det er du sikret, når du vælger interiør og service i vores Villeroy og Boch lagersalg. Deres designere samarbejder med produktudviklere for at skabe kollektioner som ikke bare pryder i dit hjem, men som gør din hverdag lettere og sjovere. 

Deres wellnessprodukter til badeværelset tilføjer et strejf af luksus og lethed til din hverdag. Transformér rummet til en lille oase med keramiske haner, smukke håndtag til døre og skuffer eller tilbehør som sæbeskåle og knager i matchende nuancer og stil. Det kræver ikke den store renovering at give dit badeværelse et helt nyt og elegant look. 

Siden begyndelsen har virksomheden været fascinerede og inspirerede af keramikkens fantastiske verden. Dette ses ikke kun i deres unikke evne til at skabe keramiske produkter, men også i deres sans for detaljer og leg med farver. Hvis du vil give køkkenet, badeværelset eller måske din gang et helt nyt look, kan dette gøres nemt med fliser fra Villeroy & Boch. De fås både til gulv og væg og kommer i et væld af smukke mønstre, der er skabt med inspiration fra hele verden fra marokkanske farver til romersk symmetri – der er noget til ethvert hjem og stil. 

Eksklusive online tilbud på interiør og mode

Vores medlemmer hos Lounge by Zalando kan faktisk spare op til 75 %* sammenlignet med den vejledende salgspris på alt fra indretning til mode. Det koster intet at blive medlem, og det tager kun et øjeblik. Meld dig ind med din mail, og modtag med det samme vores bedste deals direkte i indbakken. 

Du kan også have alle vores rabatter ved fingerspidserne med Lounge by Zalando-appen. Med den kan du nemt bruge transport- eller ventetid på at realisere dine bolig- og modedrømme til en skarp pris.