Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Yogamåtter på udsalg

Find din indre ro og balance med vores stilfulde og komfortable yogamåtter. Udforsk vores brede udvalg af farver og mønstre, og find den perfekte måtte til din praksis. Shop nu og opdag den ultimative yogamåtteoplevelse. Namaste!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Optimer din træning med stærke tilbud på yogamåtter

Skru op for den sunde livsstil med en ny yogamåtte, der er perfekt til de svedige træningstimer såvel som til afslappende meditation. Medlemmer af Lounge by Zalando har dagligt adgang til flashsales med rabatter på op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris.

Opret en personlig profil og dyk ned i de mange udsalg.

yogamats_outlet_2_CM

Oplev et sale på fitnessudstyr fyldt med billige yogamåtter

Hos Lounge by Zalando kan du i vores sporty sales finde udstyr til en række forskellige motionsformer, hvilket inkluderer et hav af billige måtter til din næste yogatime. Ganske vist er priserne i bund, men grejet er, som forventet, stadig i høj kvalitet.

Det er naturligvis ikke uden grund, da de utallige styles er udviklet og fremstillet af brands, der leverer produkter i høj kvalitet. Du kan dermed se frem til at udforske stærke items fra førende sportsmærker, som gennem tiden har bidraget med innovative teknologier og banebrydende designs.

Det indebærer blandt andet brands som Casall og Puma, der i løbet af årene begge har stået bag utallige serier af produkter i ypperste kvalitet. Disse mærker, såvel som de mange andre i vores fitnesssale, har rig erfaring med at skabe udstyr, der er blevet anvendt af både professionelle atleter og dagligdagens motionister.

yogamats_outlet_3_CM

Forkæl dig selv med sporty udstyr

Tag dit fitnessudstyr med dig på farten i en yogamåttetaske, hvis form og design er ideel til sportens grej. Fuldend dit træningslook med en taske, der er både smart, funktionel og naturligvis stilig. De forskellige opbevaringsløsninger er perfekte til de dage, hvor du foretrækker at dyrke motion i fitnesscenteret frem for på stuegulvet.

Præcis som med de mange yogamåtter kan du blandt de forskellige tasker vælge mellem en lang række af fitnessinspirerede looks, der varierer fra et cool og enkelt udtryk i klassisk sort til et væld af grafiske tryk, indbydende mønstre og naturlige toner. De mange designs passer dermed ikke blot godt til forskellige træningstimer men derimod også til lige så mange forskellige træningslooks.

For eksempel kan du benytte en af de mange korkmåtter, hvis brune nuancer let kan gå i spænd med mørke såvel som farverige tights. Hvad end dit træningstøj kommer i skarpe neonfarver eller i underspillede pasteltoner, kan du altid være sikker på, at det vil komplimenteres af korkens varme udtryk. Det er et komplet look, der vil gøre det lidt lettere at komme igennem øvelserne og derefter nyde en velfortjent cool down.

Shop stilige styles til sport, hverdag og fest

Hos Lounge by Zalando afholder vi dagligt fantastiske flashsales, der bugner af designs til enhver anledning. Du kan dermed se frem til gode rabatter på alt lige fra tøj og accessories til alverdens fitnessudstyr. I ethvert sale strækker de nedsatte priser sig til en rabat på helt op til 75%*. Dertil kan du som medlem af vores online outlet også nyde godt af en række andre fordele, som blandt andet inkluderer:

  • Gratis oprettelse af en personlig medlemsprofil
  • Omkostningsfrie og nemme returneringer
  • Sales med varer fra både førende og nye modebrands

Bliv en del af Lounge by Zalando og få mere stil for pengene.