Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Ralph Lauren på udsalg

Ralph Lauren - Tøj til stilfulde og tidløse looks. Udforsk vores eksklusive kollektioner med klassiske poloer, luksuriøse sweaters og elegante kjoler. Opnå en sofistikeret garderobe i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

RALPH LAUREN OUTLET HOS LOUNGE BY ZALANDO

Vil du gerne gå i lækre solbriller, tøj eller accessories fra Ralph Lauren, kan du melde dig ind i Lounge by Zalando og finde både dette og andre brands. Vi gør jagten på gode tilbud nem og hurtig, for hos Lounge by Zalando finder du alle tilbud fra et væld af designere og brands samlet ét sted.

ralph_lauren_outlet_2_CM

LOUNGE BY ZALANDO ER FOR DIG DER ELSKER GODE TILBUD

Du kan shoppe amok i et væld af gode tilbud i vores outlets hos Lounge by Zalando, og få det længe ønskede tøj og tilbehør fra din favoritdesigner til hidtil usete priser. Så snart du har meldt dig ind, kan du gå på udsalgsjagt blandt alle åbne sales og vælge og vrage blandt et utal af gode tilbud og stærke priser. Et sale i et af vores online outlets varer typisk 2 til 5 dage, og i den tid kan du købe varerne, så længe de er på hylden. Men slå til, når du ser et godt tilbud! Varerne sælges nemlig til den, der kommer først, og når der ikke er flere på hylden, slutter salget.

RALPH LAUREN MODE FINDER DU ONLINE

Gennem tiden har brandet haft stor indflydelse på alverdens modetøj. Deres designs er både til mænd og kvinder, og derudover finder du børnetøj, boligudstyr, solbriller etc. i det verdenskendte firma. Tøj og ting herfra har altid været ti skridt foran med hensyn til tidens trends. Nu kan du finde solbriller og andre varer fra brandet til fantastiske priser, når du er tilmeldt Lounge by Zalando. Du kan handle i appen eller på vores hjemmeside, og du kan naturligvis handle døgnet rundt.

I Ralph Laurens outlet hos Lounge by Zalando vil der indimellem være så gode tilbud, at du ikke kan lade dem ligge, og du får chancen for at anskaffe dig ting, som du ellers ikke ville kunne købe til samme pris andre steder. Hos Lounge by Zalando giver vi dig naturligvis fuld returret, og du kan sagtens handle fra flere forskellige outlets på én gang. Vi sørger for at afsende dine ordrer så hurtigt, det kan lade sig gøre, og ønsker du ikke en vare alligevel, kan du returnere den og få dine penge retur.

BÆREDYGTIGHED ER ET MUST

Hos Ralph Lauren arbejder man mod forskellige klimamål, og der arbejdes hen imod:

👉 Nul affald til deponering på tværs af distributionscentre

👉 100 procent genbrugs- eller bæredygtigt materiale til emballering

👉 At fjerne brugen af ​​farlige kemikalier i forsyningskæden

👉 100 procent af det animalske materiale, der bruges i produktionen, skal stamme fra leverandører, der lever op til en dyrevelfærdsstandard og skal kunne spores

Alt dette, og meget mere arbejdes der med i firmaet, og derfor kan du trygt købe Ralph Laurens produkter, også hvis du går op i dyrevelfærd og klima – her arbejdes hen imod et mål, der vil gøre en forskel.

ralph_lauren_outlet_3_CM

SMARTE SOLBRILLER TIL ALLE PÅ SALE

Skal dine øjne solbeskyttes og dit ansigt have et smart look, går du ikke galt i byen med et par cat-eye solbriller. Der står naturligvis RL på stængerne, så du kan vise, at du køber designerkvalitet og den polerede metalbeklædning fremhæver dine øjne såvel som dit ansigt. Eller hvad med et par Automotive Butterfly solbriller? Inspireret af sin forkærlighed for klassiske biler har Ralph Lauren designet denne solbrille, der med sin sommerfugleformede silhuet fremhæver ansigtets form. Der er sølvskruer og naturligvis sidder RL-logoet på stængerne.

Eller hvad med en tur til Sydfrankrig i et par Antibes-briller, der parrer klassiske detaljer med moderne æstetik? De tonede glas giver naturligvis 100% solbeskyttelse, og de rytterinspirerede solbriller får dig til at "ligne en million".

DE GODE TILBUD FINDER DU ONLINE

Hvad enten det er solbriller, tøj eller accessories fra den verdenskendte designer, du leder efter, kan du måske finde det på sale i Ralph Laurens outlet hos Lounge by Zalando. Vi kan informere dig pr. mail om, hvilke sales der er i gang samt om kommende sales. Det eneste, du skal gøre, er at melde dig ind i Lounge by Zalando og tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du en mail, hver gang der er nye tilbud i vores outlets.