Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Won Hundred på udsalg

Won Hundred - Dit go-to brand for tidløs stil og kvalitetstøj. Uanset om du leder efter den perfekte jeans, en cool læderjakke eller et statement-stykke til din garderobe, har vi det hele. Opdag vores kollektion nu og shop med stil!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

HOS LOUNGE BY ZALANDO KAN DU SHOPPE LØS TIL DU SEGNER

Det danske brand Won Hundred har naturligvis sit helt eget outlet hos Lounge by Zalando! Har kan du ofte finde tilbud på brandets mange lækre varer, hvad enten det er unisex modeller, du leder efter, romantisk dametøj eller herretøj i klassisk, men ultramoderne stil.

wonhundred_outlet_2_CM

Der findes vist ikke den ting, du ikke kan finde hos Lounge by Zalando, der er en kundeklub for alle, der elsker mode og gode tilbud. Det kræver medlemskab at få adgang til de mange gode tilbud i Loungen, men medlemskabet er gratis og er for alle, der har lyst til at være med. Du kan melde dig ind på vores hjemmeside, hvor du får adgang til alle de gode tilbud, så snart vi har modtaget din indmeldelse. Du kan også både handle og tilmelde dig via vores app, som du finder der, hvor du plejer at hente dine apps.

ET NUTIDIGT BRAND MED GODE GRUNDVÆRDIER

Won Hundred er et dansk, nutidigt brand, der har det enkelt, simple og den underspillede elegance som sine grundværdier. Brandets tøj er altid fremstillet i gode materialer, og designet kombinerer klassisk stil med sjove og kreative elementer. Vil du gå simpelt klædt og samtidig lade detaljerne skille dig ud, går du ikke galt i byen i Won Hundreds outlet.

Lad dig forføre af brandets skjorter, bluser og trøjer – der er noget både til den feminine type, der elsker små detaljer, til dig, der gerne vil have en afslappet stil, og til dig, der har brug for et mere seriøst look til hverdagen på jobbet. Der er altid masser af T-shirtmodeller, -farver og -styles, og lette jakker samt varme frakker kan du også være heldig at finde på brandets online sale hos Lounge by Zalando.

BUKSER, KJOLER OG MEGET MERE

Det kan være rigtig svært at vælge, hvilket par jeans du vil have på, når dagen gryr, og du har en travl dag foran dig. Brandets jeans kan fås i slim fit, skinny fit, straight leg, relaxed fit, vintage bleach, flared, tapered fit og bootcut – de fås også i både lys og mørk denim. Du kan naturligvis også finde bukser i andre materialer såsom skind, fløjl, lærred, bomuld med videre

Er du en kjolepige er morgenstunden ikke meget nemmere at komme igennem, når du skal vælge mellem hverdagskjoler, etuikjoler, jerseykjoler, skjortekjoler, maxikjoler, korte eller lange nederdele, feminine skjortebluser etc. Ja, Won Hundreds muligheder er mange, og hvad enten du er til feminine detaljer eller elsker et trække en blød hoodie over hovedet, er det værd at holde øje med både nuværende og kommende sales i dette lækre outlet.

wonhundred_outlet_3_CM

FIND LÆKRE ACCESSORIES ONLINE HOS WON HUNDRED

Tilbehør og lækre detaljer behøver du heller ikke at gå ned på, når du handler i Won Hundreds online outlet. Måske trænger du til et ny bælte med logo, en Carly-taske i bomuld, et par flade slip-on sandaler, en shopping bag eller måske en bæltetaske? Du kan finde lidt af hvert, og du kan måske finde det til fantastiske priser på sale. Der er masser af både denim og læder, der er lækre detaljer, og der er tøj, der passer til strandturen såvel som til afterski-baren i vinterferien. Du kan gå på opdagelse døgnet rundt hos Lounge by Zalando, hvor der hele tiden lægges nye varer op, så du kan handle, når babyen holder dig vågen, når du står i kø på apoteket, og når du ellers finder et øjebliks ro i din travle hverdag.

VI VIL ALLE GERNE REDDE KLODEN, OG HOS WON HUNDRED GÅR DE FORREST

Det er svært både at ville det bedste for naturen og klimaet og samtidig ønske sig nyt tøj. Handler du i brandets outlet hos Lounge by Zalando, tager du et stort skridt mod en bedre samvittighed – specielt hvis du vælger de bæredygtighedsmærkede varer.

Brandet er kendt for deres Green Cross-label. Med dette kan du være sikker på, at mindst 50% af varen er fremstillet af 'ansvarlige' fibre – men ofte er de mærkede beklædningsgenstande fremstillet af 80-100% bæredygtige materialer.

Won Hundred anvender for eksempel økologisk bomuld, EcoVero viskose og Tencel. Økologisk bomuld dyrkes uden pesticider og gødning, og der anvendes ikke genmodificerede frø, når bomulden skal plantes. Global Organic Textile Standard (GOTS) er den førende tekstilbehandlingsstandard for organiske fibre. Standarden har strenge økologiske kriterier, for de fibre der får certificeringen.

Der anvendes ligeledes EcoVero-fibre, der stammer fra certificeret vedvarende træmasse samt Tencel, der er et miljøvenligt stof, der består af naturlige cellulosefibre. I produktionen af bæredygtige materialer spares der på giftstoffer, men også på vand, og i for eksempel den økologiske bomuldsproduktion spares der op til 90% vand i forhold til, hvad den konventionelle bomuldsdyrkning forbruger.