Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Mads Nørgaard på udsalg

Udforsk en verden af unisex stil og farver hos Mads Nørgaard. Fra korte til lange ærmer, fra striber til mønstre - Mads Nørgaard tilbyder tøj, der taler et tidløst sprog. Shop nu og find din perfekte pasform.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Mads Nørgaard til outletpriser hos Lounge by Zalando

Fyld garderoben med inspirerende og moderigtigt tøj fra Mads Nørgaard til outletpriser. Du kan gratis og uforpligtende tilmelde dig Lounge by Zalando og gøre brug af de mange favorable tilbud.

mads_norgaard_outlet_2_CM

Klæd dig i lækre stribede unisex bluser fra Mads Nørgaard

Siden 80’erne har Mads Nørgaard været et populært designerbrand, som med sine inspirerende og farverige kollektioner appellerer til både kvinder, mænd og børn. Brandet er især kendt for sine Mads Nørgaard bluser med striber, som fås med både korte og lange ærmer. Det er unisex design, som fås i mange forskellige størrelser og mange flotte farver. Striberne er inspireret af 80’erne, og på den måde bruger brandet fortiden til at skabe designs med et moderne twist, som også tiltaler nutidens modeelskere.

Designet er originalt og har en friskhed over sig, og du bliver ganske enkelt i godt humør af at have det flotte og farverige tøj på. De klassiske stribede bluser kan eksempelvis matches med en vintage denim nederdel, bukser eller jeans, så du får et flot hverdagslook, der er moderigtigt og samtidig føles behageligt at gå i. Er vejret varmt, så kan du naturligvis også vælge mellem mange flotte T-shirt med striber eller med print på. Online sale er en nem måde at købe designertøj til nedsatte priser, og så kan du både være retro og moderne i din tøjstil.

Brandet byder på meget andet end stribede bluser, og i vores outlet finder du et bredt udvalg af modetøj, som også omfatter kjoler, bukser, sweaters, skjorter, jakker og accessories. Ud over det velkendte stribede design, fås også overdele og underdele, som er ensfarvede i klassiske farver som hvid, blå, sort eller brun. Dermed bliver det nemt for dig at sammensætte dine outfits på mange måder. Vælg mellem mange flotte skjorter, der passer til både bukser og jeans, eller tag en hoodie eller sweatshirt på, hvis du foretrækker en mere streetagtig stil. Til den kolde tid finder du lækre strik-pullovers og vinterfrakker i smarte, moderigtige farver, og dertil kan du tilføje en varm strikhue.

mads_norgaard_outlet_3_CM

Shop bæredygtigt designertøj i outlet

Brandet har fokus på bæredygtighed, så det er muligt at købe produkter, som er fremstillet under hensyntagen til natur, miljø og mennesker. En anden fordel ved at købe tøj on sale fra dette designerbrand er, at tøjet er fremstillet af kvalitetsmaterialer, så det holder form og farve, hvilket betyder, at du kan have glæde af tøjet i lang tid.

I sortimentet finder du mange smarte shoppingbags og skuldertasker, som du kan tage med dig, når du skal ud at handle. Dermed skåner du også miljøet, når du genbruger en shoppingbag i stedet for at bruge plastikposer. Tasker og shoppingbags fås i moderigtige farver og skønne designs, som matcher mange forskellige typer af påklædning og giver dit outfit et ekstra pift.

Tøjkollektionerne til børn har ligeledes fokus på bæredygtighed, og meget af tøjet er unisex design. Vælg mellem skønne stribede bluser, kortærmede bluser med print eller striber og match dem med et par smarte sorte eller blå bukser i bløde materialer, som er behageligt for børn at have på, når de leger. Mads Nørgaard sweatshirts med eller uden hætte og træningsbukser er en moderigtig påklædning, som barnet både kan have på i skolen og i fritiden. Tøjet fås i mange størrelser, så du kan helt sikkert finde et eller flere sæt tøj, som passer til dit barns alder og behov. Som moderne familie kan det indimellem være en udfordring at få handlet ind, men Lounge by Zalando gør det nemt for dig at handle tøj online til hele familien.

Pift dit look op med trendy accessories

Hold øje med vores online sale, hvis du gerne vil finde Mads Nørgaard accessories til favorable priser fra dette brand. Hvad enten det er en stribet eller ensfarvet shoppingbag, en flot skuldertaske i strålende farver eller klassiske neutrale farver som sort, brun eller blå eller en smart strikhue, så kan du finde det på udsalg. Moderigtige accessories er prikken over i’et til din personlige tøjstil.

I den store outlet hos Lounge by Zalando er der meget at vælge imellem, og du bestemmer selv, om du vil mixe og matche tøj, sko og accessories fra samme brand, eller du vil sammensætte tøj fra forskellige designerbrands for at skabe dit eget individuelle look.

Som medlem af Lounge by Zalando kan du købe designertøj til nedsatte priser, når du handler i vores outlet. Online sale er en glimrende måde at spare penge på, og du kan desuden benytte dig af vores kampagnetilbud, som kører i tidsbegrænsede perioder. Det er nemt at bestille varer online, og der er hurtig leveringstid. Spar op til 75%* på modetøj, når du handler hos Lounge by Zalando. Du kan tilmelde dig helt gratis og uforpligtende allerede i dag.