Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Strik på udsalg

Hvem elsker ikke en god strik? Fra huer til trøjer, damestrik og varme strikkede børnetrøjer. Medlemmer af Lounge by Zalando får adgang til et væld af smukke strik fra velkendte brands og designers. Vi sørger for komfort, varme og stil til en skarp pris.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop damestrik til eksklusive priser

Forny vinterlooket med et medlemskab hos Lounge by Zalando. Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at blive medlem, og du vil med det samme få adgang til vores fede deals på strik til mænd, damer og børn. Alt sammen designet med tidens trends og din komfort for øje. Spar op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris.

knits_outlet_2_CM

Bæredygtig blødhed og smukke farver

Er du på jagt efter vinterens go-to striktrøje? Eller er det blødt og lunt tilbehør, du står og mangler? Når du bliver medlem hos os, kan du shoppe strik til hele familien i ultralækre materialer. De mest populære valg er uld, bomuld, alpaka og akryl. Uld er fantastisk til at holde dig varm på de kolde vinterdage, mens bomuld er et let og åndbart valg til foråret og sommeren. Alpaka er det luksuriøse valg med sin utrolige blødhed, hvor alkryl-blandinger er kendt for at være slidstærkt og holdbart, hvilket især er perfekt til dig, som leder efter strik til børn. 

Hvis du mangler striktrøjer og -bluser, som du kan bevæge dig i, er designs med bambus helt perfekte. Bambus er kendt for sin åndbarhed og holdbarhed samt dets lette fornemmelse mod huden. Hvis din garderobe har en forkærlighed for de helt stærke farver og kontraster, har vi også sørget for dig. Vi har nemlig udvalgt smukke designs med sprøde kontrasterende farvekombinationer, der med det samme giver dagens look et løft.

knits_outlet_3_CM

Én strik, uendelige muligheder

Striktrøjer og – bluser er nemme og sjove at style. Du kan vælge mellem pullovers, cardigans eller sweaters med forskellige mønstre og snit. Perfekt til en afslappet dag på kontoret eller en hyggelig aften derhjemme. Tilføj et strejf af elegance til dit outfit med et håndstrikket tørklæde eller sjal, og for et gennemført look kan du matche dem med huer og handsker i samme nuancer. 

En enkel striktrøje kan nemt pifte et par jeans op. Tilføj et bælte for at definere taljen, og du er klar til en afslappet dag med vennerne. Du kan også gå efter lag-på-lag-looket og bære din strikkede. Skab dybde i dit outfit med forskellige teksturer. En grovstrikket trøje går godt sammen med glatte bukser i læderlook, hvor de fintstrikkede bluser står i god kontrast til rå denim. Vær ikke bange for at eksperimentere med farver. Strik til mænd, damer og børn fås i alle regnbuens farver, så du kan lade din personlighed skinne igennem.

Bliv med af vores eksklusive shoppingunivers

Vil du shoppe strikkede huer, bluser og trøjer til en skarp pris? Så skal du blive medlem hos hos i dag. Det er helt uforpligtende og gratis. Du skal bare bruge din e-mail, og så får du med det samme vores allerfedeste tilbud sendt direkte til din indbakke. Fik vi nævnt, at du også får gratis retur og kan spare op til 75%?