Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

InWear på udsalg

InWear - Skab din stil med moderne og sofistikerede designs. Find alt fra elegante kjoler til trendy blazere og bukser. Udforsk InWear i dag og find din perfekte garderobe med stil. Opdag nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Stor rabat på stilren mode fra InWear 

Siden 1969 har danske InWear designet relevant og moderne tøj til den stilbevidste kvinde. Skal din garderobe fyldes med lækre basics eller silkebløde statement pieces? Så er et medlemskab hos Lounge by Zalando svaret. Vores medlemmer får adgang til eksklusive flashtilbud på lækre pieces fra det danske modebrand.

inwear_outlet_2_CM

Shop velsiddende basics i vores InWear-udsalg

Ingen garderobe er fuldendt uden et par tidløse og komfortable basics. Fra de langærmede trøjer til de åndbare undertrøjer og T-shirts. Med et par bløde basis items er det nemt at sammensætte dagens look. Blandt vores udsalg på InWear tøj finder du flere items i monokromt design og enkle detaljer. Sæt dem sammen med dine yndlingsbukser eller -nederdele for et stilrent og ultrablødt hverdagslook. 

Spar penge på feminine og veldesignede kjoler

Der er noget ærkeskandinavisk over dette brand. Det ses i deres unikke evne til at designe tøj med rene linjer og enkle detaljer, der selvfølgelig holder sæson efter sæson. De rene silhuetter komplimenteres ubesværet af bløde materialer og tidløse farver. Brandets kjoler henter deres inspiration fra den selvstændige kvinde, som virkelig stiller krav til hendes tøj. Kjolerne er designet til at blive brugt, hvilket især afspejles i valget af bløde og åndbare materialer samt det store udvalg af farvekombinationer og prints.

inwear_outlet_3_CM

InWear-bukser til glæde for hverdagslook og pengepung

Som medlem hos Lounge by Zalando inviteres du ind i en eksklusiv gruppe, som alle elsker skarpe priser og moderne designs. Du kan spare masser af penge på lækre bukser, som med sikkerhed afhjælper hverdagens tøjkriser. Gå efter de figursyede bomuldsbukser med mønster, der giver dig en komfortabel og smart underdel, der nemt matches med både T-shirts og dine favoritsneakers. Hvis du elsker det minimalistiske look, kan du spare masser af penge på brandets mange populære jeans, som fås i et væld af pasforme og længder. 

Der er en jakke fra InWear til alle årstider

Lounge by Zalando kører med flash-tilbud på brandets mest populære klassikere, men det gælder selvfølgelig også deres sæsonbetonede kollektioner. Her finder du blandt andet deres vinter- og overgangsjakker designet til det skandinaviske vejr. Spar penge på den varme vintermodel helt uden at gå på kompromis med dit personlige look. Den farveglade kan trygt forelske sig i de skarpe mønstre og spændende colourblock-designs, der ubesværet matches med brandets lækre vintertilbehør. Er du mere til de klassiske grå, sorte og hvide toner, er vores udvalg af ensfarvede InWear-frakker med figursyet talje lige noget for dig. 

Bliv medlem af Lounge by Zalando i dag

Det er nemt, uforpligtende og helt gratis at blive medlem hos os. Tilmeld dig med din e-mail og modtag med det samme eksklusive tilbud med op til 75% rabat sammenlignet med vejledende udsalgspris. Du får endda gratis retur oveni hatten. Sig farvel til det hårde benarbejde. Vi har samlet de fede tilbud på ét sted, så du kun skal tage dig af det sjove; nemlig at udvælge dine designfavoritter! Det betaler sig at være hurtig. Vores tilbud er kun online i få dage.