Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Nederdele på udsalg

Nederdele tilbyder smukke og stilfulde styles til enhver lejlighed. Udforsk vores sortiment af trendy nederdele, der passer perfekt til din unikke stil. Find din nye favorit i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find din nye nederdel hos Lounge by Zalando

Kom ovenpå med nederdele hos Lounge by Zalando, der er vores shoppingklub, som du helt gratis kan være med i. Her får du dagligt forrygende deals, hvor du finder et væld af dejligt tøj i alverdens forskellige materialer, designs og farver. Besparelsen på de forskellige items kan være på helt op til 75%*, sammenlignet med den vejledende udsalgspris.

skirts_outlet_2_CM

Du får en verden af muligheder med nederdele

Der er en nederdel til enhver lejlighed, og der er helt sikkert også en nederdel til dig. Uanset om du er til mini eller midi, eller om du foretrækker A-line eller den plisserede, er der en nederdel på hylderne til dig. Det giver dig mulighed for at skabe det optimale look, når du skal til fest, på arbejde eller alt det andet livet byder på. 

En nederdel til alle

Nederdelen kan være lige, hvad du ønsker, for der er frit valg, når du skal vælge dagens look. Du kan være elegant og stilfuld til dagens vigtigste møde, i sorte og hvide farver. Du kan være casual og charmerende til dagens tur på café i livlige røde, grønne eller gule nuancer. Og du kan være afslappet til aftenskolens hyggelige undervisning og behagelige selskab, med brune og blå farver. Der er noget til enhver lejlighed.

Om du er til den korte version eller den lange version - eller måske er vild med dem begge - gør ikke så meget, for du kan style begge dele, så de passer til de fleste lejligheder. Tilsæt detaljer som farver, flæser, sløjfer og leg med de øvrige tøjdele, som du kan have inden under eller uden på. Du kan have strømpebukser eller tights under nederdelen både af praktiske og personlige årsager, og du kan i virkeligheden gøre, lige hvad der passer dig.

skirts_outlet_3_CM

Skab overskud med nederdele på udsalg

Du kan vælge mellem mange forskellige mærker hos Lounge by Zalando. Her går både de store anerkendte mærker på catwalk for din opmærksomhed, og her finder du også de nye brands, der endnu ikke er slået helt igennem, men som har potentiale til at blive det næste store hit. 

Hver dag er der mulighed for at finde gode deals hos Lounge by Zalando, for her er der begrænsede partier og derfor stor udskiftning i udbuddet.

Du kan vælge nederdele fra brands som Victoria Beckham, Missoni og Bally, eller måske en pencil nederdel fra Noisy May Petite eller Indiska.

Vær med i Lounge by Zalando nu

Når du er med i vores online outlet Lounge by Zalando,  får du løbende nye varer at vælge mellem fra de største brands. Det hele er til fornuftige priser, så du kan spare penge, mens du hele tiden forfiner og nytænker dit look og din style. 

Det er let og gratis at være med hos Lounge by Zalando, hvor du kan vælge blandt mere end 2.500 anerkendte brands. Der er fri returnering de første 31 dage, og din besparelse kan være på helt op til 75%* på de forskellige items. 

Lagerbeholdningen af de enkelte produkter er begrænset, så de daglige tilbud er midlertidige og gælder kun, til der ikke er flere produkter. Så vent ikke for længe, hvis du har set dig varm på noget. Omvendt kommer der hele tiden nye deals til, så der er jo altid i morgen, hvis du tør vente.