Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Haglöfs på udsalg

Haglöfs - Perfekt til eventyr og udforskning. Opdag vores kvalitetsudvalg af tøj og udstyr, der er designet til at holde dig tør, varm og komfortabel i ethvert vejr. Tag på eventyr i stil og komfort med Haglöfs.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Haglöfs tilbud hos Lounge by Zalando

Find Haglöfs jakker og anden outdoor mode på udsalg hos Lounge by Zalando. Benyt de tidsbegrænsede kampagnetilbud og spar op til 75%* på designermærker i online outlet.

Haglöfs jakker til alle former for udendørs aktiviteter

Det svenske brand er kendt for sine jakker, sko og anden outdoor mode i høj kvalitet. Det er en påklædning, som er smart og funktionel, uanset om du skal på vandretur, skiferie eller overnatte i naturen. Der findes jakker til alle former for udendørs aktiviteter, så du kan helt sikkert finde en model, der matcher dine behov, uanset om du er mand eller kvinde. Det kan være tykke varme forede jakker til vintersæsonen, eller det kan være åndbare jakker, som egner sig godt til vandring eller klatring ved mildere udendørs temperaturer.

haglofs_outlet_2_CM

Jakkerne er fx fremstillet af dun, Gore-Tex eller fleece, og de imødekommer dine behov, uanset hvilken outdoor aktivitet, du gerne vil lave. Jakkerne fås med eller uden hætte, alt efter hvad du foretrækker, og designet er smart, funktionelt, og farverne er flotte. Når du skal bevæge dig omkring i naturen, er det vigtigt, at tøjet ikke sidder for stramt, men at du har din bevægelsesfrihed, og der kan du regne med, at tøjet fra dette brand har en god pasform og føles komfortabelt at have på. Jakkerne har desuden praktiske lommer, hvor du kan opbevare forskellige småting.

Som udendørsmenneske ved du godt, at der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning. Du husker selvfølgelig at have en regnfrakke med i rygsækken, så du ikke bliver gennemblødt, hvis regnen pludselig begynder at styrte ned, imens du er på vandretur eller jagt. Du kan med fordel vælge en Haglöfs regnjakke i online outlet hos Lounge by Zalando, som har en særlig belægning, der anvender den banebrydende PROOF™ -teknologi. Det betyder, at jakken både er vindtæt, regntæt og åndbar. Regnjakken er desuden meget slidstærk, så du kan have den på under ekstreme vejrforhold.

Ud over jakker finder du også overtræksbukser, regnbukser, fleecetrøjer og langærmede trøjer, som er funktionelle og behagelige at have på, når du skal ud i naturen og være aktiv. Du finder desuden skitøj til vintersæsonen samt tilbehør som halstørklæder, huer og vanter. Alt hvad du finder af outdoor-produkter i vores outlet henvender sig til alle, der kan lide at vandre, klatre, cykle, campere, motionere eller gå på jagt i naturen og som gerne vil have jakker, sko og rygsække af god kvalitet med på turen.

Der lægges stor vægt på bæredygtighed i fremstillingen, og tøjet er mærket med bluesign®, hvilket betyder, at virksomheden lever op til strikse miljøstandarder i produktionen. Du kan dermed som forbruger være sikker på, at dette brand tager hensyn til både natur og mennesker i fremstillingen af produkter. Er du naturmenneske, og ønsker du at værne om naturen og jordens ressourcer, så er det oplagt at købe designertøj, som lever op til skrappe miljømæssige standarder. Skal du snart ud på din næste tur, så er det måske på tide, at du fylder din virtuelle indkøbskurv med lækkert outdoor tøj til nedsatte priser. Du kan tilmelde dig helt gratis og få adgang til alle de favorable kampagnetilbud, som kører i tidsbegrænsede perioder. Her finder du designermærketøj på udsalg med store besparelser på op til 75%* på udvalgte produkter.

haglofs_outlet_3_CM

Haglöfs sko og rygsække til vandreture og klatring

Ordentligt fodtøj er et must, når du bevæger dig udendørs i længere tid. Skal du på vandretur eller klatretur, så er det nødvendigt med en solid sko eller støvle, som du kan stå fast i, og som er komfortabel med en god pasform, så du ikke får ømme fødder eller vabler. Samtidig er det vigtigt, at fodtøjet kan holde dig varm om fødderne, når kulden bider, ligesom skoene skal være åndbare, så du ikke kommer til at svede om fødderne, når vejret er varmt. Du finder et stort udvalg af kvalitetssko fra dette designerbrand i vores online sortiment, og du kan vælge mellem polstrede og forede modeller, lette sko samt vandtætte og åndbare sko, der holder fødderne tørre. Med de rigtige sko kan du være aktiv i naturen i timevis og dagevis uden at få problemer med fødderne.

Når vi taler om outdoor aktiviteter, så er det som regel nødvendigt at medbringe en rygsæk. Men ikke en hvilken som helst rygsæk. Det skal være en robust rygsæk i god kvalitet, som er fremstillet af gode og slidstærke materialer samt vandafvisende i tilfælde af regn. Haglöfs rygsække lever op til dine behov og forventninger, når det handler om at medbringe en let, robust og vandtæt rygsæk med plads til dine ting. Rygsækken er desuden skånsom mod ryggen og har behagelige og justerbare stropper. Så det vil være en fornøjelse at gå med en rygsæk af dette mærke. Find en kvalitetsrygsæk til nedsatte priser i vores online outlet.

Køb dit outdoor-tøj fra Haglöfs på udsalg

Køb en lækker jakke, et par ordentlige vandresko eller den perfekte rygsæk til din næste klatretur eller campingtur hos Lounge by Zalando. Skal du på jagt, skiferie eller overlevelsestur i vildmarken, vil du helt sikkert også kunne finde overtøj, sko og rygsække i sortimentet, som matcher dine behov.

Du kan altid gå på opdagelse i det store udvalg, hvor der løbende er udsalg, og hvor du kan få tøj, sko og tilbehør i høj kvalitet til favorable priser. Tjek vores udsalg og kampagnetilbud