Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Peak Performance på udsalg

Peak Performance. Perfekt til dit aktive liv. Uanset om du elsker skisport, løb eller bare ønsker komfortable og stilfulde tøj til hverdagen, så har vi det hele. Udforsk vores sortiment i dag og find din perfekte stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

PEAK PERFORMANCE PÅ UDSALG: GÅ PÅ OPDAGELSE HOS LOUNGE BY ZALANDO

Du kan finde fantastiske tilbud på fantastiske varer hos Lounge by Zalando, og hvem elsker ikke et godt tilbud? Du finder naturligvis også varer fra Peak Performance hos Lounge by Zalando i Peak Performances eget outlet. Her får du markedets bedste tilbud på det verdenskendte, svenske brands lækre tøj og tilbehør og kan glæde dig over måske at finde dine yndlingsting til nedsatte priser.

peak_performance_outlet_2_CM

Varerne hos Lounge by Zalando sælges på sales og ét sale varer ofte 2-5 dage – og det er i dette tidsrum, du skal slå til! Varerne sælges online efter først-til-mølle-princippet, og der er ofte et begrænset antal varer til rådighed. Du gør derfor klogt i at slå til, så snart du finder dine drømmeprodukter!

FIND FUNKTIONELT TØJ ONLINE I PEAK PERFORMANCE OUTLET

Tøj fra det svenske brand er tøj, der kombinerer funktionalitet med simpelt, køligt design, og det er hverken prangende eller kedeligt. Firmaet startede med at fremstille skitøj, men udvidede hurtigt kollektionen til at omfatte hele "The Great Outdoors". Hen ad vejen opdagede man nye, funktionelle materialer til løb, udviklede nye træningskollektioner og fremstiller i dag tøj til både ekstremsport, vildmarksliv, træning og naturligvis til hverdagen. Og fundamentet er det samme som i begyndelsen – kærligheden til sport og natur.

Uanset om du er et sportsmenneske, en klimatosse, udendørsentusiast, sofarytter eller bare elsker behageligt tøj, vil du føle dig godt tilpas i dette brands lækre tøj. Mangler du nyt tøj til din næste tur på golfbanen, en ny taske, en varm trøje, en let jakke eller 'bare' en vandflaske, kan du sikkert finde det i Peak Performances outlet hos Lounge by Zalando. Brandet fremstiller tøj, der er til at røre sig i og accessories, der er som skabt til at tage med ud i naturen.

Du kan handle online på Lounge by Zalandos hjemmeside eller downloade vores app. Vi har åbent 24/7 og glæder os til at få besøg af dig. Du får adgang til de mange gode tilbud, lige så snart du har meldt dig ind i Lounge by Zalando medlemsklubben, hvilket du kan gøre både i appen og på vores hjemmeside. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, sender vi dig besked, når et nyt sale starter, og når der er nye tilbud på vej.

peak_performance_outlet_3_CM

LOUNGE BY ZALANDO, PEAK PERFORMANCE OG MILJØET

Zalando og Lounge by Zalando ønsker at være med til at bevare miljøet, og derfor kræver vi af vores leverandører, at de har tanke på miljøet og har et udvalg af miljøvenlige varer i deres kollektioner. Dette gør Peak Performance, og du kan blandt andet finde skaljakken Stowaway anorak, eller Argon hybrid hood jakken, der er fremstillet af mindst 20% genbrugt polyester. Også sweatshirts, shorts, T-shirts med videre fremstilles med genanvendte materialer, økologisk bomuld og lignende.

Zalandos miljømål er blandt andet at reducere drivhusgasemissioner med 80 procent inden 2025 samt at øge det årlige indkøb af vedvarende elektricitet til 100%. Siden oktober 2019 har Zalando været CO2-neutrale i egne operationer såvel som ved leverancer og returneringer. Dette opnås blandt andet ved at strømforsyne alle kontorbygninger og opfyldelsescentre med elektricitet fra vedvarende kilder som for eksempel solpaneler. Hos Zalando tilstræber man at blive 10 procent mere energieffektive, og Private Label-produkter vil blive fremstillet af flere og flere genbrugsmaterialer, efterhånden som det bliver muligt. Dette gør, at du trygt kan handle hos Zalando og Lounge by Zalando og stadig være miljøbevidst.

Bomuldsprodukter fra Peak Performance er fremstillet af bomuld, der er dyrket efter bæredygtige principper. Og bomuldsprodukterne indeholder mindst 50% bomuld fra leverandører, dedikeret til at dyrke "Better Cotton", og firmaet investerer også i "Better Cotton Initiative", der er en global non-profit organisation. BCI-landmænd producerer bomuld på en måde, der er målbart bedre for miljøet og landbrugssamfundene. Derfor kan du roligt købe Peak Performance bomuldsprodukter, for der gøres meget for at dyrke det bomuld, der anvendes i produktionen, så miljørigtigt som muligt.

GÅ PÅ SALE OVERALT

Du kan handle hos Lounge by Zalando, mens du er på farten. Tænd telefonen, og åbn appen og få togturen overstået, mens du kigger alle vores tilbud igennem. Du kan handle i alle outlets på samme regning og betale dine varer samlet. Og så snart du har gennemført en ordre, sørger vi for, at dine varer bliver sendt afsted til dig så hurtigt som muligt.