Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Dunjakker på udsalg

Din kuldeskabte stilpartner: En dunjakke er ikke kun et stykke overtøj; det er din trofaste ledsager gennem de kølige måneder. Udforsk en verden af dunjakker til enhver anledning, der omfavner mode og funktion i én skøn forening.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop ultra lækre dunjakker til en skarp pris

Når temperaturen falder, og kulden sniger sig ind, er der intet bedre end at pakke sig ind i en varm og behagelig dunjakke. Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til eksklusive tilbud, så du kan gå de koldere måneder i møde med stil og varme. Du kan spare op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på dunjakker fra velkendte brands.

downjackets outlet 2 CM

Kort eller lang dunjakke til damer og mænd? Find dit perfekte match

Når du vælger en dunjakke, er pasformen afgørende for både komfort og stil. Hvis du elsker moderne og rene silhuetter, kan du gå efter slim fit-designs. De fås i både korte og lange modeller, hvoraf flere også har aftagelig pelskant ved hætten. Hvis du foretrækker en mere afslappet pasform, er en lang dunjakke til både herrer og damer ideel. Den giver plads til lag under jakken og passer til både hverdags- og weekendaktiviteter. Få et mere urbant og ungdommeligt look med oversized modeller. Denne trendy pasform er både komfortabel og moderne og er fantastisk til lag-på-lag-looket.

Hold kulden på afstand med avancerede teknologier. Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til en verden af sprøde dunjakker til damer og herrer på udsalg. Foruden smukt design er flere af dem spækket med nyskabende teknologier, så du kan holde varmen med stil. Vandafvisende materialer holder regn og sne væk fra kroppen, hvor smarte isoleringslommer sørger for, at kroppen kan ånde men ikke giver slip på varmen. Hvis du leder efter en dunjakke på udsalg til oplevelser i naturen, kan du gå efter letvægtsdesigns, som er nemme at pakke og ikke føjer unødig vægt til rygsækken.

downjackets outlet 3 CM

Der er en dunjakke til alle begivenheder

Kribler det i kroppen efter at komme ud i naturen? Elsker du udendørssport som vandring eller skiløb, skal du gå efter en dunjakke med ekstra varmeisolering og vandafvisende teknologi. Vælg en jakke med en justerbar hætte og flere lommer til opbevaring af dine nødvendigheder. Hvis det er den korte dunjakke til hverdagsbrug, du mangler, kan du vælge en slim fit-dunjakke med enkle detaljer og et ensfarvet design, så den kan matche med resten af din garderobe. Kombiner den med jeans og støvler for at give et sofistikeret og tidløst touch. 

Vores medlemmer får lave priser på høj kvalitet og eksklusiv adgang til outlets med dunjakker til damer og herrer på tilbud. Når det kommer til materialer, er dunjakker ofte fremstillet af nylon eller polyester, der hjælper med at holde dunet på plads og beskytter mod vind og vand. Nogle jakker inkluderer også teknologier som Gore-Tex for øget beskyttelse. Gå gerne efter en lang dunjakke til herrer og damer, hvis du ønsker beskyttelse fra top til tå.

Velkendte brands til uimodståelige priser

Dunjakker kombinerer stil og funktionalitet på en enestående måde. Meld dig ind i dag og gå på opdagelse i et eksklusivt udvalg af slidstærke materialer og et bredt sortiment fyldt med fede farvekombinationer og designs. Det er helt uforpligtende og utroligt nemt at blive medlem hos Lounge by Zalando. Find den dunjakke, der bedst afspejler din personlighed, holder dig varm og matcher din stil med 75%* rabat, uanset hvor kulden bringer dig hen.