Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Benetton på udsalg

Benetton - Tøj der bringer farver til din garderobe. Uanset om du leder efter stilfulde trøjer, trendy kjoler eller moderne bukser, så vil Benetton have det perfekte look til dig. Udforsk vores sortiment i dag og find din egen unikke stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop farvestrålende designs fra Benetton til strålende priser

Udforsk et farvestrålende Benetton-sale, hvis tøj og sko skinner klart i enhver af regnbuens skønne nuancer. Hos Lounge by Zalando kan du i et utroligt flashsale finde gode rabatter på det italienske brands utallige og altid opsigtsvækkende designs. Opret en unik profil og dyk ned i vores mange udsalg.

benetton outlet 1 CM

Et sale med plads til alle modeelskere

Der er plads til enhver, når det kommer til den italienske modegruppe. I årtier har de kreeret kollektioner, der sæson efter sæson er blevet designet med fokus på de mennesker, som i sidste ende har båret brandets mange styles. Det kommer i dag stadig til udtryk i firmaets ambitiøse vision men først og fremmest i de utallige kreationer, som ganske rigtigt nydes af modeelskere i hele verden.

Kvalitet er synonymt med en utrolig komfort, når det kommer til den berømte Benetton-strik såvel som brandets andre og ligeledes behagelige designs. Ethvert snit og enhver pasform er resultatet af en omhyggelig designproces og skaber alene den vedvarende følelse af velvære, som tøjet fra dag et af har leveret.

Det er dog ikke udelukkende designet men også de stærke materialer, som bidrager til brandets velkendte komfort. De talrige striktrøjer er i sig selv et godt eksempel, da de bløde uldtråde forbliver komfortable gennem de lange og til tider kølige dage. En smuk stil i kashmir fra Benetton er dermed et sikkert valg, hvis du drømmer om at pakke dig blødt ind i komfortabel og luksuriøs mode.

benetton outlet 2 CM

Bliv i godt humør med tilbud på Benetton-tøj

Farver – og rigeligt af dem – er noget, der kendetegner Benettons designs, hvad end der er tale om vinter- eller sommerkollektionerne. Derfor kan du netop i de kolde måneder se frem til et farverigt udvalg af Benettons vinterjakker, der understreger, at lyse og strålende nuancer ikke blot hører sommeren til. Kast et blik på brandets forskellige frakker til damer, og det vil hurtigt stå klart, at den rige farvepalette følger med ind i de grå sæsoner.

Du kan derfor smilende gå vinteren i møde bevæbnet med en smuk jakke, der i kulde og regn vil skinne i klare toner. Det er designs, der inspirerer til godt humør gennem deres smukke og elegante tråde og betagende looks. Kombiner en blå dunjakke eller en pangrød uldfrakke med nogle lune bukser samt fornuftige støvler, hvis dit efterår skal forblive farverigt.

Dyk ned i fantastiske flashsales hele året rundt

Hos Lounge by Zalando kan du i enhver sæson dykke ned i utrolige flashsales, som altid er rige på gode rabatter og fantastisk mode. Du kan dermed hele året rundt shoppe styles, hvis nedsatte pris er lig med en stærk rabat, der går op til imponerende 75% i forhold til den vejledende udsalgspris. Dertil kan vores medlemmer nyde mange andre fordele som for eksempel:

  • Nemme returneringer, der er fri for yderlige omkostninger
  • Talrige sales fyldt med drømmedesigns fra førende og internationale brands
  • En personlig profil, som altid er gratis at oprette

Bliv medlem, og gør dine shoppeture til noget særligt.