Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Hoodies på udsalg

Træd ind i verdenen af hoodies, hvor stil møder komfort. Fra klassiske logo-trøjer til moderne high-fashion designs, vores udvalg giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil med lethed.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Masser af gode tilbud på hoodies i vores outlet

Hoodien eller hættetrøjen, som den kaldes på dansk, er gået hen og blevet en fast del af de fleste garderober. Fra at være sportstøj, er den nu blevet en del af kollektionerne hos de internationale designere og modehuse. Hos Lounge by Zalando har du nu muligheden for at vælge mellem et udvalg af hættetrøjer med op til 75%* nedslag i prisen.

hoodies_sweatshirt_outlet_2_CM

Tilbud på hættetrøjer til enhver lejlighed

I starten af 1990’erne flyttede hoodien ind i især de unges garderobe, og der er den sandelig forblevet siden. Denne store popularitet skyldes nok, at hættetrøjen er et ekstremt fleksibelt stykke beklædning, der kan bruges i næsten alle sammenhænge, måske lige bortset fra til de allermest formelle lejligheder.

Hoodien er let at tilpasse sammen med for eksempel en T-shirt, og den fungerer også glimrende som top i kombination med for eksempel et par jeans eller en nederdel. Alle kan desuden have den på inde under en jakke eller som et stykke overtøj i en lag-på-lag polstring, når det er køligt. Samtidig er den utroligt komfortabel at have på, grundet sin afslappede pasform.

Vælg din hoodie med omhu og skab dit eget look

Hos Lounge by Zalando tilbyder vi dig et stort udvalg af hættetrøjer at vælge imellem. Du kan få de helt klassiske sporty trøjer med logo eller dem, der er helt enkle uden noget. Men flere af de store modemærker har nu også gjort hættetrøjen til en eksklusiv high fashion-beklædningsgenstand. Derfor kan du både finde hoodies i velour med broderier, korte modeller, der går som en sommertop eller helt omvendt med en længde, der gør dem til en kjole. Samtidig har økologien og bæredygtigheden også gjort sit indtog, så du kan få dem i økologisk bomuld eller endog i genbrugsmaterialer. På den måde er du med til at mindske forbruget af ressourcer og belastningen på vores fælles klode.

Derfor giver vores udvalg af hættetrøjer hos Lounge by Zalando dig en stor mængde muligheder. For eksempel er det godt at have flere forskellige farverige hoodies at skifte imellem i løbet af ugen, så du kan skabe et anderledes outfit for hver dag. Ligeledes fungerer en hoodie med lynlås glimrende som erstatning for en sweater, da den ikke er lige så varm og let kan kombineres med andre beklædningsgenstande.

hoodies_sweatshirt_outlet_3_CM

Navnlig hoodies i fleece er rigtig gode at have på som overtøj på en kold dag. Og specielt til børn, der kan lide at tumle sig i noget rummeligt, når de leger udenfor, er hættetrøjen den perfekte makker, da den både er komfortabel og let at få af og på, hvis det bliver for varmt.

Find gode tilbud hos Lounge by Zalando

Som medlem af Lounge by Zalando har du mulighed for at få tilbud på op til 75% af den vejledende salgspris. Medlemskabet er gratis og ganske uforpligtende. Hvis du allerede handler hos Zalando, kan du bruge dit login til at handle i vores tilbudsklub, hvor du kan finde daglige tilbud og finde reduktioner på dine favoritmærker. Men du behøver ikke at brænde inde med tøjet, blot fordi du har fået det på tilbud. Du kan nemlig stadig returnere det inden for en måned.