Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Converse på udsalg

Converse: Skab en stil, der er din egen. Fra de ikoniske sneaker designs til eviggyldige klassikere, finder du alt hvad du behøver til din personlige stil. Udforsk udvalget i dag og find dine favoritter. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

STORE BESPARELSER PÅ CONVERSE HOS LOUNGE BY ZALANDO

Som medlem af vores online outlet kan du få rabat på op til 75%*, når du køber produkter fra Converse. Tilmeld dig gratis og uden forpligtelser allerede i dag og opnå store besparelser med vores tidsbegrænsede kampagnetilbud.

converse_outlet_2_CM

CONVERSE TILBUD: SKO TIL MODEBEVIDSTE KVINDER OG MÆND

Converse har siden 1920’erne været synonym med basketballstøvler og er kendt over hele verden for sit unikke afslappede og cool design. Converse Chuck Taylor All Star er den mest populære model og opkaldt efter basketballstjernen Chuck Taylor. De smarte sko har et karakteristisk stjernelogo og er fremstillet i kanvas-materiale i høj kvalitet. Sko-modellen med høj kant er ikonisk, men firmaet har også fået stor succes med sko med lav kant. Skoen fås i et væld af klassiske og trendy farver – ensfarvet, flerfarvet eller mønstret – og den er populær blandt modebevidste mænd og kvinder, som gerne vil have en komfortabel og street-smart sko at gå i. Du kan spare penge ved at købe dine sko på udsalg i løbet af året.

Du kan iføre dig et par hvide sneakers fra Converse med plateu-sål, som matcher til din blomstrede sommerkjole, når du skal ud og more dig med vennerne. Du kan også vælge at tage et par sorte, røde eller mønstrede sko på sammen med en denim nederdel og en feminin top. Du finder sko fra dette brand, som passer til nærmest alt, hvad du har af tøj i garderobeskabet. Du kan bruge skoene til at pifte din påklædning op – alt efter dit humør, og hvor du skal hen.

Converse Chuck Taylor All Star er manges favoritsko, og det forstår vi godt. Sko fra dette brand kan anvendes i rigtig mange sammenhænge. Du kan finde ensfarvede og stilfulde sko til jobbet, sko i spraglede farver til sport og fritid, og skoene er så komfortable at have på, at du aldrig får gener af at gå i dem. Match skoene til et smart casual sæt tøj med lærredsbukser og en skjorte, hvis du f.eks. skal til et festligt arrangement. Eller tag skoene på til et par cowboybukser eller et par shorts og en cool T-shirt, hvis du kører en afslappet eller sporty stil.

Er tonen og påklædningen uformel på din arbejdsplads, så kan du også tage de smarte sneakers på, når du skal på job. Du kan nemt finde et par sko, som passer til dit arbejdstøj, hvad enten du har cowboybukser, lærredsbukser, nederdel eller kjole på. Fordi skoene er så behagelige at have på, kan du uden problemer have dem på en hel arbejdsdag. Tilmelder du dig Lounge by Zalando, får du besked om udsalg og kampagner, så du kan købe skoene til billige priser.

converse_outlet_3_CM

FÅ DESIGNERSKO I OUTLET SOM UNDERSTREGER DIN PERSONLIGE STIL

Dette sko brand skiller sig ud i mængden med sit unikke design, og man er aldrig i tvivl, når man ser denne sko på gaden – uanset hvilken farve den har, og om den har normal sål, plateau-sål, høj eller lav kant. Brandet appellerer til alle, som gerne vil have sko i høj kvalitet og fedt design med god pasform. Netop fordi skoen findes i så mange farver, bliver det muligt at skabe sin egen personlige stil, når man går i sko fra dette brand. Vil du gerne følge moden, så er du på den sikre side, når du køber designersko. Samtidig får du chancen for at skabe din egen personlige stil, fordi skoene bliver en accessorie, som du kan bruge til at pifte din påklædning op med, når du vælger dem i stærke og mønstrede farver. Du kan også vælge ensfarvede sko i klassiske farver som sort, hvid eller grå, der passer til en mere afdæmpet påklædning, når du f.eks. skal på arbejde.

SPAR OP TIL 75%* I CONVERSE OUTLET

Kan du lide at gå på udsalg og spare penge på designersko, så finder du gode rabatter her hos Lounge by Zalando. I vores outlet har vi et bredt sortiment af designermærker, som du kan købe til nedsat pris. Der er flere fordele ved at handle online, som du også vil finde ud af, når du går på opdagelse i vores store udvalg. Du kan vælge mellem mange skomærker og tøjmærker fra alle de fede designerbrands, og der er penge at spare, når du handler her.

Hvordan finder du tilbud på designersko og tøj online, der matcher dig? Det gør du ved at anvende den smarte sorteringsfunktion til at finde frem til netop de sko eller det tøj, du gerne vil have og lægge det i indkøbskurven. Når bestillingen og betalingen er gennemført, får du dine varer leveret. Dermed behøver du ikke at bruge tid på at gå på udsalg i en fysisk skobutik, når du vil købe nye sko. Du finder et stort udvalg af designersko her, og du kan få dem til nedsatte priser. Benyt dig af de regelmæssige kampagnetilbud, og spar helt op til 75%*.

Lounge by Zalando har åbent døgnet rundt, så du kan handle i vores outlet fra din computer, når det passer dig. I stedet for at betale fuld pris eller højere pris i andre butikker, så kan du gøre en god online handel her, og vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af produkter. Der kommer løbende nye varer til, og der er jævnligt udsalg og favorable kampagnetilbud.