Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Saucony på udsalg

Vil du altid være et skridt foran de andre? Med løbesko fra Saucony får du et naturligt forspring. Oplev hvordan moderne tekstiler i kombination med traditionelt håndværk og et skarpt øje for tidens tendenser føles.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Altid ét skridt foran med Saucony

I mere end 130 år har svenske Saucony designet nogle af markedets mest tekniske og stilrene løbesko. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare stort på deres mest populære designs, så du kan optimere din løbestil uden at bryde med budgettet. Det er helt gratis og uforpligtende at blive medlem, og det tager kun et minut.

saucony_outlet_2_CM

Spar stort på sneakers og løbesko fra Saucony

Saucony sneakers fusionerer performance, skandinaviske linjer og innovative materialer for at skabe løbesko og sneaks, som lever op til løbesportens specifikke krav og behov.  Med dem får du mere end 130 års erfaring i hvert eneste par, og den erfaring kan mærkes og ses. Hos Zalando kan du shoppe tekniske løbesko fra Saucony, hvoraf flere af dem kommer med brandets prisvindende innovationer PWRRUN+™, PWRRUN™ og FORMFIT™.

Hvad end du er ny på løbestien, eller du har flere maratons bag dig, vil du finde løbesko designet til at løfte og støtte dig. Brandet har gennem årene skabt et imponerende bagkatalog af produkter, der kombinerer avanceret teknologi med moderne silhuetter.

saucony_outlet_3_CM

Stor rabat på Saucony Endorphin speed 3 

Saucony løbesko er kendt for at integrere avancerede materialer og teknologier, der yder optimal støtte, stødabsorbering og åndbarhed. Med innovative såler, letvægtsmaterialer og avanceret støddæmpning bliver dine fødder aflastet og får den optimale støtte på vej mod mål.

Hvis du mangler det perfekte par løbesko til årets kommende konkurrencer, må du absolut ikke snyde dig selv for Saucony Endorphin speed 3-modellerne. Det er en let og løbeglad model, som ikke bare er slidstærk, men som også giver robust støddæmpning og optimeret fremdrift. Dette er 3. generation af Saucony Endorphin speed-modellerne, og her er der lagt ekstra stort fokus på letvægtsmaterialer og øget stabilitet. Kombineret med brandets egen SPEEDROLL-teknologi får du blødere overgang fra hæl til tå, hvilket mindsker dit energiforbrug samt belastningen omkring knæ, fødder og hofter.

Der er penge at spare på Saucony Triumph 20 

Triumph 20-modellerne er med deres maksimerede støddæmpning og høje komfort et oplagt valg for dig, som vil have en kraftfuld løbesko, der ikke tynger. Skoens lave vægt, fleksible pasform og lette mellemsåler gør dem perfekte til hverdagstræning. Er det den alsidige all-round sko, du mangler? Den, som kan bruges til spontane løbeture og afslappede dage på kontoret? Så skal du gå efter designs med PWRRUN+™-mellemsål. Den er skabt til at levere optimal returenergi for hvert skridt, du tager. 

Kombinationen af overdele i åndbare tekstiler og tekniske mesh-indsatser sørger for, at dine fødder forblive tørre og komfortable i længere tid. Både all-round skoene og flere af de tekniske løbesko er designet med Sauconys FORMFIT™ pasform. Denne unikke sko tilpasser sig dine fødder, hvilket over tid giver en unik og skræddersyet fornemmelse omkring fødderne. 

Bliv medlem af Lounge by Zalando i dag

Vores medlemmer kan spare op til 75 % sammenlignet med den vejledende salgspris på mode, sko og interiør fra over 2.500 velkendte brands og designere. Det er helt gratis at blive medlem, og du vil med det samme modtage dine første eksklusive deals direkte i din indbakke. Er du usikker på hvilken størrelse eller stil, du skal vælge? Du kan trygt shoppe hos os, for vores medlemmer får gratis retur.