Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Træningssko på udsalg

Det vigtigste sportsudstyr er dine træningssko. Derfor er det afgørende, at du får fat i de helt rigtige. Hos Lounge by Zalando kan du finde moderigtige og funktionelle sportssko til gode priser og få adgang til daglige kampagner og flashsales.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find de fedeste træningssko her

At have et par gode og funktionelle træningssko kan være afgørende for en god træningsoplevelse og for, hvordan du præsterer, næsten uanset hvilken sportsgren du dyrker. Derfor kan det godt betale sig at blive medlem hos Lounge by Zalando, hvor du kan spare op til 75 % af de vejledende udsalgspriser på sports- og idrætssko.

sport_shoes_outlet_2_CM

Sportssko skal være funktionelle og passe til underlaget

Mange sportsgrene kræver, at du benytter dig af særligt sportsudstyr og, alt efter hvilken sport du foretrækker, specifikke sportssko. Nogle sko har en helt særlig funktion som for eksempel fodboldstøvler, mens andre er lavet specifikt til indendørsbrug i for eksempel håndboldhallen eller i fitnesscenteret.

Det er selvfølgelig altid fedest at træne i et par smarte træningssko, men du bør først og fremmest kigge på skoenes funktionalitet. Forskellige sportssko er beregnet til forskellige underlag og forskellige sportsgrene. For eksempel er sko til boldspil, hvor du skal lave skarpe sving og kommer i nærkontakt med andre spillere typisk lavet af mere hårdføre materialer, som læder og ruskind, end løbesko, der ofte er lavet i bløde tekstiler såsom mesh.

Gode træningssko skal altså passe til underlaget og det, du skal bruge dem til, hvad enten du skal løbe, vandre, danse, spille bold eller mangler et par indendørs sko til fitnesscentret. Jo mere du ved om, hvilken type idrætssko, du har brug for, jo nemmere er det at købe dem i vores store online outlet Lounge by Zalando.

sport_shoes_outlet_3_CM

Billige træningssko og idrætssko fra alle dine yndlingsbrands

Gode træningssko kan dog være lidt af en udskrivning – ofte større end udgiften til dit træningstøj. Du bør aldrig gå på kompromis, når det gælder gode sko. For et par ordentlige sportssko kan være afgørende for, om du for eksempel får skader i knæ og led, ligesom et par dårlige sko kan være ubehagelige at træne i. Er du medlem af Lounge by Zalando, vil du løbende få besked, når dine yndlingsbrands er på udsalg i vores online outlet, og så er det ingen sag at finde de perfekte sportssko til kvinder eller billige træningssko til mænd på tilbud.

Hos os finder du sportssko fra mange af dine yndlingsbrands i sæsonens nyeste og fedeste designs, for din træningsoplevelse bliver bare bedre, når du føler dig godt tilpas i dit outfit. Træningstøj og -sko behøver ikke være kedelige, og derfor finder du et kæmpe udvalg af sko, tøj og udstyr til blandt andet yoga, løb og fitness i de fedeste mønstre og farver fra mange af de store designerbrands.

Bliv medlem af Longe by Zalando allerede i dag og nyd godt af de mange fordele og vores store modefællesskab, og få adgang til udsalg og kampagner på sportssko til træning og fitness.

Få den bedste inspiration i vores online outlet

Bliv medlem af vores medlemsklub, Lounge by Zalando, og nyd godt af de mange fordele med det samme. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Som medlem af vores modefællesskab får du

  • Adgang til mere end 2.500 topbrands
  • Flashsales med rabatter på op til 75 %* sammenlignet med den vejledende udsalgspris
  • Gratis porto og returforsendelser
  • Daglige nyheder om kampagner