Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Filippa K på udsalg

Filippa K - Elegant og tidløs mode til dig. Oplev vores kollektion af stilfulde tøj og accessories, der passer perfekt til enhver lejlighed. Find dit unikke look i dag og udtryk din personlige stil med selvtillid.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

FILIPPA K HOS LOUNGE BY ZALANDO

Gode tilbud er slet ikke til at modstå, og elsker du at gøre et godt køb, er det fornuftigt at melde dig ind i Lounge by Zalando. Her kan du købe designermærker til uhørte priser og få de allerbedste tilbud på tøj og ting, du mangler eller bare MÅ eje. Du kan melde dig ind via Lounge by Zalando appen eller via Lounge by Zalando hjemmesiden. Så snart du har udfyldt indmeldelsesformularen, kan du handle i alle vores outlets.

filippa_k_outlet_2_CM

Det kan absolut betale sig at vente på et sale fra Filippa K, for der er så mange lækre ting at købe fra dette brand, at du umuligt kan holde fingrene fra alle de gode online tilbud. Så hvad enten du leder efter en klassisk T-shirt, et par festlige bukser, en blomstret kjole eller et par shorts, kan du måske være heldig at finde det i brandets outlet. Tilmelder du dig nyhedsbrevet, får du besked, så snart nye varer er lagt op, men også når vi lægger produkter op i alle de andre spændende outlets, du finder hos Lounge by Zalando.

KØB DE GODE TILBUD ONLINE

Du kan finde helt almindelige T-shirts til både ham og hende som for eksempel modellerne Roll neck tee og Clara tee. Men du kan også finde feminine udgaver af T-shirts, fine bluser, lækre bukser samt kjoler, nederdele, smarte jakkesæt og meget andet. Jeans kan du få som washed eller super stretch, og der er naturligvis også sko og støvler, du kan matche til dit outfit som for eksempel de klassiske Lace up boots. Sæt det sidste prik på dit look med lækre accessories som tasker, bælter, tørklæder, huer og undertøj. Til dit aktive liv kan du købe tights, træningsbukser, sweatshirts, sportstoppe, som er behageligt at have på til et aktivt liv, men såmænd også når du bare skal slappe af.

Skal du til fest, kan du købe lækre cocktailkjoler, bukser med spræl eller jakkesæt og skjorter, så du både kan matche festens smukkest klædte eller slappe af til farmors kolonihavefest i dit tøj fra Filippa K.

filippa_k_outlet_3_CM

TAG PÅ ONLINE SALE MED GOD SAMVITTIGHED

Filippa K er et bæredygtigt brand, der giver dig moderne tøj i tidløse stilarter. Brandet har taget den skandinaviske minimalisme til sig og giver dig både oppe-i-tiden, men også holdbar mode. Brandet leverer tøj til kvinder og mænd og har desuden linjen Soft Sport, der tilbyder miljøvenligt tøj, der fokuserer på mode-møder-funktion med fritidstøj, der tager dig fra arbejde til træning og videre ud i aften- og nattelivet.

Køb mode, og vær samtidig klimabevidst i tøj fra Filippa K – vælger du genstande mærket med bæredygtighed, får du tøj, der er fremstillet med for eksempel økologisk bomuld, som dyrkes uden brug af kemikalier, pesticider, syntetisk gødning eller GMO, og/eller fremstillet af genbrugsbomuld. Brandet bruger stoffet Tencel, der er fremstillet af regenereret materiale fra træ – hvilket vil sige, at det behandles uden kemikalier i en lukket kredsløbsproces, der genanvender 99,5% af opløsningsmidlerne, mens den resterende spormængder nedbrydes i biologiske renseanlæg. Genanvendt polyamid og genbrugspolyester anvendes ligeledes i produktionen.

FILIPPA K OUTLET ER ÅBEN DAG OG NAT

Du kan handle hele døgnet rundt hos Lounge by Zalando. Tag appen med på farten på din telefon og benyt dagens pauser til at shoppe gode tilbud. Du kan nemt finde et uimodståeligt tilbud, mens du venter på bussen, på kæresten eller sidder i S-toget på vej til eller fra job. Det tager nemlig ikke lang tid at falde over gode tilbud, for der er et kæmpestort udvalg at fristende tilbud døgnet rundt i vores populære online outlet.

Lounge by Zalando er til dig, der elsker at et rigtig godt tilbud! Tilbuddene er mange og skifter hele tiden - alle varer sælges efter først-til-mølle-princippet, og er der eksempelvis kun to varer til rådighed i dit foretrukne outlet, kan du ikke regne med at det samme gode tilbud dukker op igen indenfor en overskuelig fremtid. Derfor gælder det om at slå til, når du finder det, du ønsker dig allermest, og købe det før din nabo!